من اس ام اف نصب کردم اما برای برقراری کامپونت پیام خطا میده و میگه نصب نیست
Install SMF Forum on the same database as Joomla.
نمایش نسخه قابل چاپ
من اس ام اف نصب کردم اما برای برقراری کامپونت پیام خطا میده و میگه نصب نیست
Install SMF Forum on the same database as Joomla.
دوست عزیز
اگر آموزش مارو که در سایت mambolearn.com در این رابطه هست مطالعه کرده باشید متوجه خواهید شد که باید تیبل های مامبو و SMF هر دو در یک DB قرار گرفته باشند .
مشکل شما هم به خاطر همین موضوع است .
نکته : این کامپوننت که در سایت قرار دارد + آموزش مربوط به آن مخصوص SMF 1.1 RC1. هست و با SMF 1.1 RC2 مشکل دارد . کامپوننت مربوط به SMF 1.1 RC2 به زودی در سایت قرار داده میشود .
یا علی
بانک اطلاغاتی مامبو اس ام اف یکی و نسخه ی من
smf_1-1-rc1 است
و در موقع نصب حساب مدیر من را در مامبو می شناخت
[quote author=mgcw link=topic=280.msg1253#msg1253 date=1138449879]
بانک اطلاغاتی مامبو اس ام اف یکی و نسخه ی من
smf_1-1-rc1 است
[/quote]
اگر دیتابیس ها یکی باشند باید روبروی عبارت Install SMF Forum on the same database as Joomla. نوشته شده باشه installed
من در موقع نصب دقیقا مشخصات بانک اطلاعاتی را وارد کرده ام و در بانک اطلاعاتی بعد از نصب مواردی اضافه شد که مربوط به اس ام اف است
مشکل اصلی من ارتباط اس ام اف با کامونت مخصوصش است
من در موقع نصب دقیقا مشخصات بانک اطلاعاتی را وارد کرده ام و در بانک اطلاعاتی بعد از نصب مواردی اضافه شد که مربوط به اس ام اف است
مشکل اصلی من ارتباط اس ام اف با کامونت مخصوصش است من چند بار نصب کردم و دوباره پاک کردم اما نشد
البته سوال من ربطي به مطلب اين دوستمون نداره ، ولي يه سوال كوتاه بود گفتم همينجا بپرسم
تو آموزش نصب نوشته شده:
حالا سوال من اينه كه نميشه ما اين فايلها رو در يك ساب دومين بريزم. يعني اينطوري:نقل قول:
ابتدا انجمن( SMF 1.1 RC1 ) را از اینجا دانلود کرده و در فولدری داخل مامبو آپلود کنید .(مانند: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) اگر شما مامبو را در Root سايت آپلود كرده باشيد مسير آپلود SMF بدين صورت خواهد شد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
forum.sitename.com
ممنون
مهدی جان شما میتونی بعد از نصب مامبو در Cpanel برای فولدر مورد نظرت SubDomain بسازی و از اون استفاده کنی ...
خواهش : لطفا سوالات جدید خود را در تاپیک جدید بنویسید .
یا علی