مشکل ماژول mod_news_pro_gk1 با مرورگر موزیلا فایرفاکس
با سلام
بنده ماژول mod_news_pro_gk1 را روی سیستم خود نصب کردم و به خوبی در مرورگرهای گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر و دیگر مرورگرها کار می کنم اما متاسفانه در مرورگر موزیلا فایرفاکس مطالبش نمایش داده نمی شوند. این موضوع را در دو سیستم جداگانه از دو کافی نت امتحان کردم ولی باز هم مشکل برقرار بود
می خواستم ببینم ایراد از مرورگر است یا از ماژول یا موضوع دیگری است؟
در ضمن تمام چهار صفحه ی ماژول ها را به دقت مطالعه کردم ولی در هیچ کدام این موضوع یافت نشد.
با تشکر
پاسخ : مشکل ماژول mod_news_pro_gk1 با مرورگر موزیلا فایرفاکس
من هم قبلا" به چنین مشکلی بر خورد کرده بودم،
شما می توانید زبان اصلی سایت را به انگلیسی تغییر دهید، در این هنگام ماژول به خوبی نمایش داده می شود.
به نظر من این مشکل از فارسی کردن فایل زبان در جوملا میباشد که باید برسی شود.
سلام
از همین ماژول در صفحه اول مامبولرن استفاده شده
مشکلی میبینید ؟!
[quote author=largestudio link=topic=24580.msg127067#msg127067 date=1266673383]
به نظر من این مشکل از فارسی کردن فایل زبان در جوملا میباشد که باید برسی شود.
[/quote]
زبان سایت مامبولرن فارسی است ! و این ماژول بدون مشکل کار میکنه
مشکلی در نسخه فارسی منتشر شده توسط مامبولرن نیست .
یا علی
سلام محسن جان
منظور من فارسی ساز تمامی جوملا های منتشر شده هست، من در مامبو امتحان کردم مشکلی نداشت.
اگر 1 بار جوملا خالی (هر ورژن فارسی) روی 1 هاست نصب بشه بهد روش قالب دیفالت باشه و این ماژول نصب بشه هنگامی که زبان به انگلیسی بر میگرده درست نشان داده میشه و هنگامی که به فارسی بر میگرده مطالب نمایش داده نمیشه.
اگر دقت کنیم زمانی که جوملا فارسی نصب میشه و یک تم انگلیسی LTR هم روش نصب میشه میبینیم که بعضی بخش های قالب RTL میشه که این درست نیست.
به نظر من بسته های فارسی 1 موردی دارن 1 بار هم با مهران چند وقت پیش سر این موضوع بحث میکردیم که وقت نشده کامل چکش کنیم ببینیم مشکلش از کجا بوده.
من منظورم بسته فارسی ساز مامبولرن نیست کلی گفتم جسارت نباشه محسن جان اما باید این موضوع برسی بشه و درست بشه.
یا علی
من با همین نام اسم این ماژول رو سرچ کردم در جوملا ارگ چیزی در اکستنشن ها نبود
میشه لینکش رو بذاری من هم تست کنم
[quote author=largestudio link=topic=24580.msg127519#msg127519 date=1266964262]
سلام محسن جان
منظور من فارسی ساز تمامی جوملا های منتشر شده هست، من در مامبو امتحان کردم مشکلی نداشت.
اگر 1 بار جوملا خالی (هر ورژن فارسی) روی 1 هاست نصب بشه بهد روش قالب دیفالت باشه و این ماژول نصب بشه هنگامی که زبان به انگلیسی بر میگرده درست نشان داده میشه و هنگامی که به فارسی بر میگرده مطالب نمایش داده نمیشه.
اگر دقت کنیم زمانی که جوملا فارسی نصب میشه و یک تم انگلیسی LTR هم روش نصب میشه میبینیم که بعضی بخش های قالب RTL میشه که این درست نیست.
به نظر من بسته های فارسی 1 موردی دارن 1 بار هم با مهران چند وقت پیش سر این موضوع بحث میکردیم که وقت نشده کامل چکش کنیم ببینیم مشکلش از کجا بوده.
من منظورم بسته فارسی ساز مامبولرن نیست کلی گفتم جسارت نباشه محسن جان اما باید این موضوع برسی بشه و درست بشه.
یا علی
[/quote]
امیر جان
ممنون از توضیحات مفصلی که دادی
اما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببین
جوملا 1.5.15 منتشر شده توسط مامبولرن + این ماژول که ذکر کرده بودید با زبان فارسی مشکل داره و اگر زبان فارسی انتخاب بشه در فایرفاکس نمایش داده نمیشه
لطفا در قسمت FOOTER این ماژول رو در بروزر خود ببینید :)
اگر لازم هست اسکرین شات هم قرار بدم ...
یا علی
من دیدم اقای فیروزمندان من هم وقتی در زبان فارسی این ماژول رو روی چوملا منتشر کردم چیزی نشون نمی داد وقتی انگلیسی می کردم نشون می داد
من هم از فارسی مامبو لرن استفاده می کردم
شما چطور تصحیح کردید این ماژول رو ؟
حالا این مشکل چه جوری بر طرف میشه ؟ من توی اپرا را هم چک کردم .. اونجا هم مشکل داشت ... اما سایت مامبو لرن تو هیچ کدوم مشکلی نداشت
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام
در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه جوملا خام نصب شده و ماژول mod_news_pro_gk1 بدون هییییچ تغییری !
در واقع این ماژول مشکلی نداشت که حل بشه !
یا علی
خوب الان تو همین سایتی که دادید هم توی فایرفاکس و اپرا مشکل داره و متن را نشون نمیده ... اما سایت مامبو لرن توی همش نشون میده ...
بالاخره برای اینکه توی تمامی مرورگر ها نشون داده بشه باید چه کنیم ؟