کمک برای فارسی سازی کامل دایرکتوری sobi2
سلام
آخرین نسخه این کامپوننت فارسی نشده (RC2.9.2.3)
نسخه قبلی هم که پرشین آی تی زحمت فارسی سازیشو کشیده کامل نیست ( بخصوص مشکل الفبای انگلیسی)
من میخواستم از آخرین ورژن این کامپوننت استفاده کنم که از فایل های فارسی قبلی استفاده کردم اما آیکون مجموعه ها سمت چپ نشون داده میشه ( فکر می کنم با آر تی ال کردن مشکل حل میشه که پیدا نکردم کجاست)
همینطور اگه دوستان میدونن چجوری میشه حروف الفبا رو فارسی کرد بگن تا انجام بدم بگذارم همه استفاده کنن یا اگه کسی انجام داده معرفی کنه
حیفه این کامپوننت قدرتمند کامل فارسی نباشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : کمک برای فارسی سازی کامل دایرکتوری sobi2
سلام
باید قالب نمایش دهنده در کامپوننت فارسی بشه.
تست کنید با کپی کردن قالب از نسخه ی persianit به احتمال زیاد باید قالب هم اصلاح بشه.
یا علی
برای فارسی کردن حروف الفبا باید به سقسمت تنظیمات / پارامترها برید و انجا حروف انگلیسی را به فارسی تغییر دهید
سلام
خیر، با کپی کردن قالب نسخه فارسی هم مشکل حل نمیشه، بعضی چیزا بخصوص تو مدیریت هنوز راست چین نیستن ، پرشیان آی تی هم تغییری تو قالب نداده، کاش آخرین ورژن رو فارسی میکردن، فکر نمی کنم براشون زمان ببره
ممنون برای فارسی کردن مشکل حل شد،فکر نمیکردم اونجا بشه فارسی کرد، خیلی برام جالب بود، کامپوننتی با این امکانات ندیدم تا حالا
[quote author=safire_behesht link=topic=24878.msg128763#msg128763 date=1267857692]
سلام
خیر، با کپی کردن قالب نسخه فارسی هم مشکل حل نمیشه، بعضی چیزا بخصوص تو مدیریت هنوز راست چین نیستن ، پرشیان آی تی هم تغییری تو قالب نداده، کاش آخرین ورژن رو فارسی میکردن، فکر نمی کنم براشون زمان ببره
[/quote]
سلام
زمانی که این نسخه فارسی شده، آخرین version بوده!
سایر موارد هم ویرایش قالب هست که فکر نمی کنم کار سختی باشه.
یا علی
سلام
بله یه زمانی آخرین ورژن بوده! اما الان نیست و فکر نمیکنم با زحمات قبلی کشیده شده الان وقت زیادی ببره...
در مورد ویرایش قالب هم گفتم، با قالب قبلی هم همین مشکل هست.
کسی نیست بدونه این مشکل چطور حل میشه؟
** دو ارسال شما یکی شد
من دارم یه کارایی می کنم وقتی نهایی شد خبر میدم