سلام
عرض کرده بودم
تفاوتی بین جوملا های فارسی هست ؟
مثلا من در جوملای جومفا به راحتی صفحه تماس ساختم اما در جوملای پرشین ای تی صفحه ای که ساخته میشه جداول مربوطه را نداره .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
عرض کرده بودم
تفاوتی بین جوملا های فارسی هست ؟
مثلا من در جوملای جومفا به راحتی صفحه تماس ساختم اما در جوملای پرشین ای تی صفحه ای که ساخته میشه جداول مربوطه را نداره .
سلام
در مورد تفاوت ها اگر جستجو کنید به نتیحه می رسید. چند نمونه از نتایج جستجو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ...
درمورد جدول مربوطه ، منظورتون کدوم جدول هست؟
میشه یک عکس بگیرید ؟
در صفحه تماس با ما که ساخته میشه ...
جداول مربوط به ارسال شامل نام / ایمیل / باکس نوشته نمیاد
مواردی که میاد مانند ادرس و شماره تلفن و فکس و .... که در بخش تماسها در مدیریت ساخته میشه میاد
من در نسخه PersianIT یک صفحه تماس با ما ساختم و مشکلی نبود.
شاید در پارامترهای آیتم تماس مربوطه از مدیریت تماس ها، نمایش فرم ایمیل رو خیر علامت زدید.
سلام
مهمترین تفاوت از نظر شخص پشتیبانی است
در صورت استفاده از جوملا مامبولرن از مزاریایی زیر استفاده می کنید:
- استفاده از کادر پشتیبانی مامبولرن
- استفاده از کتاب فارسی براساس جوملا مامبولرن
- استفاده از آموزش های جدیدی که برای جوملا مامبولرن نوشته می شود
موفق باشید
سعید گرامی ، با تشکر . اما نمایش فرم ایمیل هم فعاله . برای من عجیبه چون جوملا را برای اینکه یاد بگیرم ده ها بار نسخه های مختلف و نصب کردم و باهاش کلنجار رفتم . اما این اولین باره این مشکله . نهایتا باید دوباره نصب کنم :)
نوید بزرگوار مگر جوملای پرشین ای تی همین جوملای مامبولرن نیست ؟ ادغام و از این حرفا ؟
درهر حال فکر نمی کنم مشکل از جوملای PersianIT باشه. چون تست کردم و مشکلی نداشت و تا بحال هم چنین مشکلی گزارش ندیدم.
شما یکبار فایلهای آخرین نسخه رو جایگزین کنید، احتمالا مشکلتون رفع بشه.
یا علی
[quote author=saghy link=topic=24956.msg128766#msg128766 date=1267861363]
نوید بزرگوار مگر جوملای پرشین ای تی همین جوملای مامبولرن نیست ؟ ادغام و از این حرفا ؟
[/quote]
دو تیم پرشین آی تی و مامبولرن ادغام شدند و آخرین نسخه جوملا منتشر شده جوملایی است که در سایت مامبولرن قرار گرفته :
یا علی