پاسخ : نصب جوملا در ویندوز 7
سلام
من از appserve 2.5.10 استفاده میکنم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
ویندوز 7 - نسخه 64 بیتی 7700
هنوز بقیه رو تست نکردم. اما میتونید از آپسرو استفاده کنید.
زمستانتان سپید
سلام
بقیه هم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ;)
یا علی
دوست عزيز شايد به خاطر اينه كه ويندوز7 ديگه از dos پشتيباني نميكنه و wamp هم براي اجرا نياز به دو سه تا دستور دار كه خودش از طريق command اجرا ميكنه
ممنون از همگی :laugh:
ویندوز 7 از cmd پشتیبانی میکنه ، مشکل از اون نیست
آقا سعید من از راه حل آقای فیروزمندان استفاده کردم ، این که گفتن در ویندوز 7 پورت 80 به صورت پیشفرض مورد استفاده قرار گرفته و به همین خاطر آپاجی امکان ران شدن نداره درست بود ، مراحلی رو که گفته بودن رو انجام دادم ولی بازم نشد.
الان appserve 2.5.10 رو دانلود کردم و نصبشم کردم ولی مسئله اینه که تا حالا باهاش کار نکردم ، چطوری باید جوملا رو توش نصب کنم ؟
سلام
بعد از انجام مراحلی که اونجا بیان شده، یک بار سیستم رو Restart کنید.
اگر Appserv رو نصب کردید، سیستم رو restart کنید و از منوی Start [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آپاچی رو استارت کنید.
در نوار آدرس مرورگرتون localhost رو تایپ کنید ببینید چه صفحه ای باز میشه
یا علی
همه کارایی که گفتینو انجام دادم
نشد که نشد
آپاچی هیچ جوره اجرا نمیشه
localhost رو که میزنم بازم یه صفحه خالی میاره
فکر کنم بچسبم به ویندوز xp ، سنگین ترم
بازم ممنون
سلام
xampp سازگار با win 7 رو از اینجا دریافت کنید و استفاده کنید
rapid-downloads.com/saveas1.asp?PID=89a5c086-ff68-4f1a-8b62-8ccb37e9ba8b&lbd=1&lang=EN&ts=3/7/2010%201:50:43%20PM&q=xampp%201.6.8%2064%20bit &cr=1
با اموزش >
inveigledsoftware.com/2009/10/installing-xampp-on-windows-7
شاد و سلامت باشید
سلااااااااااااااااام :laugh:
مستر مرصاد
دست راستت رو سر ما
درست شد ، توی همون قسمت آموزش نوشته بود که توی ویندوز7 ، IIS از پورت 80 استفاده کرده و باید اون رو به پورت 8080 انتقال داد . این کارو که انجام دادم ، آپاچی هم بالاخره اجرا شد ^-^
الان دیگه xampp و appserv و wamp همشون کار میکنه :laugh:
لطف کردی ، خییییلی ممنون