دو كاربر با يك نام كاربري !!!!
سلام
امروز يك اتفاق نادر افتاد و با خاموش بودن نام نمايشي دو كاربر با يك نام ثبت نام كردند .
کد:
http://www.aiapir.com/forum/index.php?action=profile;u=1378
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چگونه امكان اصلاح و پيشگيري از اين موارد و جود دارد.
با تشكر
پاسخ : دو كاربر با يك نام كاربري !!!!
سلام
اگر اسم دو کاربر رو در notepad کپی کنید و "م" رو از آخر پاک کنید، می بینید که یکی نیستند ;)
یا علی
سلام
خوب يكي با "ي" و يكي با "ئ" چه فرقي داره ؟ سيستم به خاظر نوع زبان فارسي نبايد خطا ميداد؟
حالا اومديم و نسيم اولي بخواد با يه صفحه كليد عربي لاگين كنه اونوقت خطا ميده كه؟!!!
سلام
این دو کاراکتر درسته ه شبیه به هم دیده میشن، اما دارای دو کد مجزا هستند و برای کامپیوتر مثل دو کاراکتر مجزا هستند.
بله، اگر با حروف عربی وارد کنند، هینطور میشه. دقیقا مثل نام کاربری من که مدت ها مجبور بودم برای ورود حرف ی رو از خود سایت کپی کنم!
یا علی
[quote author=سعید link=topic=25024.msg129085#msg129085 date=1268043141]
این دو کاراکتر درسته ه شبیه به هم دیده میشن، اما دارای دو کد مجزا هستند و برای کامپیوتر مثل دو کاراکتر مجزا هستند.
بله، اگر با حروف عربی وارد کنند، هینطور میشه.
[/quote]
سلام
من دقيقاً حرفم همين است فرض كنيد نسيم اولي با سيستم داراي فارسي ساز بخواهد لاگين كند و نسيم دومي با سيتم بدون فارسي ساز آنوقت هر دو كاربر با خطا مواجه مي شوند.
راهكاري به نظر شما يا دوستان نميرسد.
يا علي
سلام
تنها راهی که به ذهنم می رسه این هست که با توجه به اینکه نام اصلی و نام کاربری در SMF جدا هست، با اطلاع خودشون نام کاربریشون رو انگلیسی کنید.
یا علی