مشکل خیلی خاص من در لوگین سایتم در دانشکده
سلام دوستان تیم مامبوی بزرگ
من یک مشکل خاصی پیدا کردم که برام خیلی جالبه و حلشم برام خیلی مهم.
من سایتم، یک سایت دانشجوییه که در همه جای دنیا کار می کنه غیر از شبکه داخلی دانشکده مون (البته مهمترین مکان برای من هم برای
کار کرد همین دانشکدمونه). قضیه از این قراره که سایت ما در همه جا حتی در مکان ها و دانشکده های دیگه هم کار می کنه و مطمئنا
اشکال از دانشکدمونه ولی هر چی با مسول اون می گم قبول نمیکنه. مشکله ما اینه که در شبکه داخلی دانشکده سایتمون عملیات login
رو انجام نمی ده و باید تیک مرا به خاطر بسپار زده بشه، یعنی وقتی یوزر و پسورد رو می نویسیم، بعد از کلیک بر روی ورود، صفحه بعد که
می آید، بازم هیچ اتفاقی نیفتاده و نه انگار که کاری انجام دادیم و برای ورود به بخش کاربری حتما باید تیک مرا به خاطر بسپار زده بشه. و
نیز اینکه بر روی هر گزینه که کلیک می کنم به تعداد مهمان ها اضافه می شه!
به نظر من مشکل از کوکی ها است، یعنی کوکی ها در کامپیوترها اکسپت نمی شوند. البته باز هم اشاره می کنم که این مشکل تنها و تنها در
شبکه داخلی دانشکدمون است و در دیگر شبکه های کامپیوتری دانشگاه وجود ندارد. البته این مشکل در درون شبکه داخلی دانشکدمون
برای دیگر سایت هایی که با مامبو است مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نیز همین مشکل را داشتیم. البته جالب این است
که این مشکل برای سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود نداشت و در این سایت به راحتی دیگر سایتها مانند mail.yahoo.com
می توان login کرد و این مشکل وجود ندارد.
از مشخصات شبکمون اینو بگم که تقویمش 1 روز و 1 ساعت جلو و دومین کنترلر روش نصبه و آنتی ویروس کاسپر اسکای 6 روش نصبه
البته برای تست این مشکل مدیر شبکمون (که من اونو کلافه کردم، و هم اون، منو) با یوزر ادمین و قطع کردن آنتی ویروس تست کرد ولی
مشکل هنوز برای سایت ما وجود داشت.
واقعا مشکل عجیبیه، آخه دانشجوها هم از شبکه کامپیوتری دانشکده به سایت متصل می شن و نمی دونن که همه جای دنیا مشکل نداره غیر
اینجا.حالا من نمی دونم مشکل از کجاست، برای خیلی از سایت ها این مشکل وجود نداره مانند یاهو و حتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی برای سایت های مامبو وجود داره.
فقط نگین با مدیر شبکه صحبت کن که رابطمون شکر آبه و زیر بار تقصیر دار بودن شبکش نمی ره.
منتظر یاری دوستان با تجربه هستم.
[***Just Mambo with Mambolearn***]
یا علـــــــــــــــی
پاسخ : مشکل خیلی خاص من در لوگین سایتم در دانشکده
سلام علی جان
شما تو اون شبکه از Proxy استفاده میکنید؟
یه مقدار در مورد نحوه شبکه و نحوه ارتباط به اینترنت اون دانشکده توضیح میدی؟
سلام محمد جان
در شبکه داخلی دانشکده دومین کنترلر گذاشتن و کاری کردن در کامپیوتر های شبکه نرم افزاری نصب نشود. برای من این تعجت آور است که این مشکل فقط برای سایت های مامبو صورت گرفته و برای دیگر سایت ها همانطور که گفتم مانند یاهو و کوربیس و ... وجود ندارد.
یا علــــــــــــــی
سلام دوستان
بچه ها امروز با لپ تاب داداشم که توشیبا بود و ویندوز اکس پی دارد چک کردم و دیدم همون مشکل که در شبکه داخلی دانشکدمون هست با این هم بود. البته در سایت های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] همین مشکل login را داشتم.
بازم با این سیستم برای login در mambolearn.com مشکلی وجود نداشت.
به نظرم یا باید اشکال از مامبو باشد یا از جای دیگه...
شاید بعضی سیستم ها با کوکی های مامبو رو خوب اکسبت نمی کند
دوستان شما هم تست کنید...
آقای فیروزمندان و دیگر دوستان یاری کنند
یا علـــــــــی
خوب ببین
شما چک کن ببین از چه نوع فایروالهایی تو اون دانشکده استفاده میکنند.
hardware - software dedicated - software server
100% مشکل از یه firewall توی اون مکان هست و هیچ دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه.
علت مامبو هم :
چون یه کنترل 2 مرحله ای داره به همین دلیل فایروال مشکل برای شما پیش میاد.
تنها راه شما حل از سمت خدمات دهنده شماست. فکر نمیکنم بیشتر از این اینجا کسی بتونه به شما کمکی بکنه.
سلام
اگر این مشکل وجود داره چرا برای دیگر سایت ها و برای لوگ این سایت مامبولرن نیست.
در ضمن من خودم هم نورتون و فایروال خود ویندوز را غیر فعال کردم ولی بازم نشد.
جالبه که اگر تنظیم کرده باشیم موقع لوگین تبریک بگوید، سایت تبریک ورود را می گوید ولی بخش ورود و خروج تبدیل به حالتی که login کردهایم (یعنی کلمه خروج می نویسد) نمی شود و منوی کاربری نمی آید
من واقعا کلافه و گیج شدم...
تا اونجایی که من می دونم مامبولرن از ترکیب چند cms استفاده کرده حالا من می خواستم بدونم بخش login اون چجوری است تا من هم از اون استفاده کنم
یا علــــــی
(شهادت امام علی (ع) را هم تسلیت عرض می کنم
خوب شما لطف میکنید ادرس و یوز و پسورد سایتتون رو بصورت خصوصی ارسال کنید تا من بررسی کنم؟
من بررسی کردم مشکلی از سمت سایت شما نیست.
هر چی هست از اون شبکه است. میتونی برای دریافت نصب یه ماژول ورود و خروج مثل مامبولرن با تیم تماس بگیری.
Info[at]Mambolearn[dot]com
سلام دوستان
بعد از مدت ها فهمیدم مشکل از کجا بود. مشکل از تقویم سیستم بود، یعنی تقویم کامپیوترهای شبکه ما و کامپیوترهایی که به درستی لوگین
نمی کردند همگی تقویمشون درست نبود و یک روز جلو بودند. و برای همین لوگین به درستی صورت نمی گرفت و من که تقویم سیستم رو
درست کردم مشکل حل شد.
حالا من یک سوال برام پیش اومده، واقعا اگر سیستمی تقویمش به هر دلیلی درست نبود نباید لوگین صورت گیرد، آیا نمی شود کاری کرد که
برای ورود به تقویم سیستم با گرینویچ کاری نداشته باشد، مانند سایت یاهو و خود سایت مامبولرن که وقتی تقویم کامپیوتر کاربر هم درست
نباشه بازهم به درستی لوگین میکنه.
یا علــــــــــــــی
آخه علیرضا جان هیج ربطی نداره!
من تاریخ و ساعت کامپیوترم اصلا به روز نیست اما هیچ ربطی نداره!
اما اگه مشکلت اینه:
به دلیل اینکه امسال مجلس تصویب کرد زمان عقب نره ما با date update خود windows مشکل پیدا کردیم.
اینه که update رو برای ساعت غیر فعال کن. عجب کامپیوترهای باحالی!