برداشتن متن ها و اسم هایی که روی صفحه اول قالب ها
سلام
بسیار بسیار از زحماتتان سپاس گذارم.
سوال اینحاست که وقتی 1 قالب را به عنوان پیش فرض در نظر می گیریم . بعظاً در صفحه اول روی ترام بالای صفحه مثلا
نوشته شده joomla.net یا هر اسم دیگری مثل اسامی 1 کمپانی . برای برداشتن متن ها و اسم هایی که درین قسمت قالب ها است چه باید کرد.
** هایپرلینک اصلاح گردید
پاسخ : برداشتن متن ها و اسم هایی که روی صفحه اول قالب ها
سلام
منظورتون رو از این قسمت متوجه نشدم: "روی ترام بالای صفحه"
بفرمایید منظورتون از این قسمت چیه ؟ نوار عنوان، یا فوتر یا ...
یا علی
شما هر نوشته ی تبلیغاتی که طراح قالب گذاشته رو می تونید براحتی از سورس قالب (فایل های php)حذف کنید حالا این نوشته هر جای قالب که باشه چون که درست تایپ نکرده اید نمی تونم بیشتر توضیح بدم که آقا سعید هم به همین نکته اشاره کرده اند
با سلام
به عنوان مثال من پیش فرض رو قالبی انتخاب کردم که نمی دونم تیتر joomlatema.net و 3 آیکون کناری را تغییر دهم.
سایت: ediran.net
thnks
** هایپرلینک و فاصله های اضافی اصلاح شد.
سلام
مواردی که مدنظر شما هست، تصویر هستند نه متن !
مورد اول رو با ویرایش این فایل می تونید تصحیح کنید:
سایر موارد هم با ویرایش این فایل ها:
ضمنا توصیه می کنم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید، تا در آینده دچار مشکل نشید.
یا علی
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
1- من در قسمت مدریت قالب - ویرایش html این لینکی که فرمودید رو که میزنم بازم اتفاقی نمی افته . گام به گام چه کنم.
2- بدای استفاده از جوملای مامبو باید با جوملای الان چه کنم و اگر قرار باشه پاک کنم از کجا و چگونه .
3- آیا امکان نصب قالب های flash وجود دارد ؟ آیا مثل قالب های معمولی نصب و اجرا می شود ؟
4- اگر بخواهیم عکس روی یک قالب را با تصویری دیگر عوض کنیم با ید چه کنیم ؟
واقعاً از زحماتتان سپاس گذارم.
سلام
1- فایل زیر را باز و ادیت کنید :
/templates/mt_alana/index.php
2- جوملا منتشر شده توسط مامبولرن را دانلود کنید و اکسترکت کنید و همه فایلها و فولدرها غیر از فولدر installation را جایگزین فایل و فولدرهای موجود کنید
3- قالب های جوملا full flash معمولا نیستند اما برای قالب هایی که بخشی از اون مثلا هدر فلش هست هیچ تفاوتی در نصب با قالب های عادی وجود نداره
4- ! به سادگی فایل تصویری با همون نام را overwrite کنید
یا علی
salam
man inkaro karam va file on tasviro ba fili ke shoma ferestadin ro avaz kardam vali nahod va tasvire avalam raft
lotfan jaee hastke marahele inke axo chejori to ghaleb savar konimo tozih bede man sohbate shoma ro motevaje nemisham
ba sepas va tashakor faravan
مطالعه بفرمایید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
19) از تایپ به صورت Pingilish جدا خودداری کنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد . دوستانی که keyboard فارسی در اختیار ندارند میتوانند از لینک زیر استفاده کنند :
parseek.com/Keyboard
از اینکه بر خلاف قوانین رفتار کردم پوزش میخوام
1- من طبق فرموده شما لینک و از قالب حذف و لینکی که فرستاده بودین را گذاشتم ولی عکس خود قالب هم حذف شد لطفا راهنمایی کامل تری بفرمایید .
2- من مراحل نصب عکس رو که فرمودین رو بلد نیستم لطفاً راهنمایی فرمایید.