سلام دوستان
سایت جوملایی ما آماده شده
حالا میخوام مطالب در صفحه جدید باز بشه !
لطفا راهنمایی بفرمایید
سایت : maybod-adineh.net/fa
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
سایت جوملایی ما آماده شده
حالا میخوام مطالب در صفحه جدید باز بشه !
لطفا راهنمایی بفرمایید
سایت : maybod-adineh.net/fa
سلام
مطالب کدوم قسمت؟
ظاهرا شما برای نمایش عناوین مطالب در صفحه ی اصلی از چند نوع ماژول استفاده کردید، در نتیجه باید در کدهای تک تک این ماژولها ویرایش انجام بشه تا با کلیک روی لینک عنوان هر مطلب صفحه ی جدیدی باز بشه.
یا علی
ممنونم آقای کبیری
من مطالبی را که در صفحه اول هست منظورم بود
میشه دقیق بگید کدام فایل را ویرایش کنم ؟ چون ماژولی را که مطالب صفحه اول را نمایش می دهد ویرایش کرم اما سایت بهم ریخت !
سلام
منظورم اینه که کدوم قسمت از مطالب صفحه ی اصلی؟ چون شما از چندین ماژول برای نمایش مطلب در صفحه ی اصلی استفاده کرده اید.
یا علی
اخبار تصویری وسط صفحه
سلام
اگر از جوملای 1.5 استفاده میکنید باید در قالب ویرایش داشته باشید.
مشابه این مورد را قبلاً در تاپیک زیر توضیح داده ایم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توجه کنید این آموزش برای قالب پیشفرض هست. در قالبهای دیگر ممکن است به شکل دیگری باشد اما اصول کار همین هست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
مهدی جان قسمتی که ایشون درخواست دارند این اتفاق واسش بیفته، از com_content استفاده نشده بلکه از کامپوننت alphacontent استفاده کردن.
فایل زیر رو دانلود کرده و در مسیر components/com_alphacontent/views/alphacontent/tmpl جایگزین فایل default.php کنید:
توجه: حتما از فایل default.php کنونی پشتیبان تهیه کنید.کد:http://www.persianupload.com/5436585
در صورتیکه با جایگزینی فایل تغییر اعمال نشد، فایل default.php خودتون رو برای من ارسال کنید.
یا علی
ممنونم
فایل را جایگزین کردم درست شد اما یه مقدار بهم ریختگی ایجاد کرد که در مرحله دوم با مقایسه کردن این فایل با فایل خودم ، فایل اصلی را ویرایش کردم و درست شد .
یا علی