سلام
ميشه کاري کرد بين آيتم هاي مطلب در صفحه اول يا هر بلاگ بخش يا مجموعه اي، يک خط جداکننده قرار بگيره.
مثل اين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ميشه کاري کرد بين آيتم هاي مطلب در صفحه اول يا هر بلاگ بخش يا مجموعه اي، يک خط جداکننده قرار بگيره.
مثل اين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلاس modifydate در CSS رو پیدا کنید.
و border bottom اون رو ویرایش کنید.
در ضمن باید در تنظیمات صفحه نخستتون ( آخرین ویرایش ) رو فعال کنید.
یا علی
سلام
ممنون. ولي جواب نداد. يعني من توي css نفهميدم چه تغييري بايد بدم. خطوط زير رو پاک کرده و به جاش <hr> و يا -------- گذاشتم ولي جواب نداد.
اين کد ها رو مي گم
height: 100px;
vertical-align: bottom;
font-size: 10px;
color: #ff0000;
font-weight: normal;
text-align: left;
direction:rtl;
البته تو عکس اصلاح نشده اند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاريخ آخرين ويرايش رو فقط درج مي کنه که البته من اينو اصلا نمي خواهم. فقط به جاش يک خط افقي بياد.
کجاي کار رو اشتباه رفتم.    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من ..من گفتم بردر پایین رو ایجاد کنی !!!
اصلا روی اون کلاسی که من گفتم کار کردی ؟
سلام
من متوجه منظورت نشدم. خيلي هم سر در نياوردم. ميشه شما زحمتشو بکشي کدها رو بذاري؟
چنین کدی رو باید به کلاس modifydate. اضافه کنید:
کد:border-bottom-width: 1px;
border-bottom-style: solid;
border-bottom-color: #cccccc;
سلام
و اگه نخوام تاريخ و عبارت "آخرين بروز رساني (xxxxxxxxx )" درج نشه چکار بايد بکنم؟ چون اين از اولي واجب تره برام
ممنون ميشم اگه بفرماييد
متوجه نشدم ؟
میخواین چکار کنید ؟
از قسمت تنظیمات کلی >> تب محتوا >> گزینه تاریخ و زمان آخرین ویرایش را روی عدم نمایش ست کنید
یا علی
سلام
[quote author=نـوری link=topic=2677.msg16202#msg16202 date=1161195025]
در ضمن باید در تنظیمات صفحه نخستتون ( آخرین ویرایش ) رو فعال کنید.
[/quote]
خوب با این کار تاریخ آخرین ویرایش هم در بالای همین خط درج میشه. من می خواهم این تاریخ درج نشه
[quote author=فیروزمندان link=topic=2677.msg16732#msg16732 date=1161843496]
از قسمت تنظیمات کلی >> تب محتوا >> گزینه تاریخ و زمان آخرین ویرایش را روی عدم نمایش ست کنید
[/quote]
سلام آقا محسن. خوشحالم که سلامتی تونو بدست آوردین و دوباره شما رو تو انجمن می بینیم.
چیزی که شما گفتید با اصل قصه تناقض داره. اگه تاریخ آخرین ویرایش رو روی عدم نمایش تنظیم کنم که خط مورد نظر هم دیده نمیشه. فکر می کنم آقای نوری درست می فرمایند.
با این حساب چکار باید بکنم تا خط فاصله انداز که در ذیل کد تازیخ آخرین ویرایش اضافه شده دیده بشه ولی خود تاریخ آخرین ویرایش درج نشه