پاسخ : جوملایم خراب گشته !
سلام بنده از مدیر هاست سوال کردم و فهمیدم که کنترل پنل سایت بنده و دیگران را از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال داده اند.
و فکر میکنم این سبب مشکلات بنده شده است.
حال دوستان اگر میدانند که چه کنم لطف فرمایند و راهنمایی کننند.
با تشکر از همه دوستان مامبولرنی خودم
[quote author=Daneshsara link=topic=25691.msg131917#msg131917 date=1270565709]
سلام بنده از مدیر هاست سوال کردم و فهمیدم که کنترل پنل سایت بنده و دیگران را از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال داده اند.
و فکر میکنم این سبب مشکلات بنده شده است.
حال دوستان اگر میدانند که چه کنم لطف فرمایند و راهنمایی کننند.
با تشکر از همه دوستان مامبولرنی خودم
[/quote]
کمی جستجو در اینترنت کردم به مطلبی برخورد کردم :
نقل قول:
هاست های که از کنترل پنل سی پنل به دایرکت ادمین انتقال می یابند به دلیل عدم تطابق پوشه سایت نصب به home در دو کنترل پنل ، ممکن است مشکلات زیادی برای سایتشان رخ دهد.
معمولا در بعضی از پرتال ها مسیر از home سنجیده می شود و در بعضی از فایل ها همانند htaccess هم باید از home سنجیده شود
که با تغییر مسیر آنها در فایل تنظیمات و یا htaccess به سبک زیر مشکل برطرف می شود.
در کنترل پنل سی پنل :
/home/USER/public_html/
در کنترل پنل دایرکت ادمین :
/home/USER/domains/YourDomain.Com/public_html/
که USER همان شناسه کاربری شما و Yourdomain.Com اسم دامنه شما می باشد
این کار را انجام داده ام ولی مشکل برطرف نشد.
کسی نیست ...من دارم :D میشما
سلام
بررسی کنید با قالب پیشفرض هم این مشکل رو دارید ؟
نیازی نیست :D بشید ;)
مشکلی نیست که حل نشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=25691.msg131941#msg131941 date=1270577616]
سلام
بررسی کنید با قالب پیشفرض هم این مشکل رو دارید ؟
نیازی نیست :D بشید ;)
مشکلی نیست که حل نشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
سلام مهدی جانم خسته نباشید
بنده اصلاً دسترسی به ادمین ندارم که بخوام قالب رو تغییر بدهم!
اکثر صفحاتم مشکل دار شده.
سایت پشتیبانم میگه :
نقل قول:
هاست های که از کنترل پنل سی پنل به دایرکت ادمین انتقال می یابند به دلیل عدم تطابق پوشه سایت نصب به home در دو کنترل پنل ، ممکن است مشکلات زیادی برای سایتشان رخ دهد.
معمولا در بعضی از پرتال ها مسیر از home سنجیده می شود و در بعضی از فایل ها همانند htaccess هم باید از home سنجیده شود
که با تغییر مسیر آنها در فایل تنظیمات و یا htaccess به سبک زیر مشکل برطرف می شود.
در کنترل پنل سی پنل :
/home/USER/public_html/
در کنترل پنل دایرکت ادمین :
/home/USER/domains/YourDomain.Com/public_html/
که USER همان شناسه کاربری شما و Yourdomain.Com اسم دامنه شما می باشد
خب من این کد را در htaccess گذاشته ام :
کد:
php_value session.save_path '/home/xxx/domains/xxxx.net/public_html/temp'
ولی مشکلم برطرف نشد.
دوستان اگر راه حلی دارند لطف کنند زودتر جواب بدهند...بنده غیر از :D دارم ::) و :'( میشما
[hr]
باز هم سلام و این سلام ها ادامه دار است :
با توجه به یه مطلب دیگه (البته این آخرین مطلب بود،دیگه نیست)
نقل قول:
پوشه های که در سی پنل در قسمت password protect directory رمز گذاری شده بودند بعد از انتقال سی پنل به دایرکت ادمین ، هنگام ورود به آن پوشه خطای 500 internal server error مشاهده می شود.برای رفع این مشکل به کنترل پنل دایرکت ادمین همان اکانت رفته و وارد بخش Password Protected Directories می شویم ، سپس بر روی لینک Find a Directory to Password Protect کلیک می کنیم که فایل منیجر برایمان باز می شود پوشه مورد نظر روبه رویش یک لینک Protect است بر روی آن کلیک کرده و شناسه و رمز خود را وارد می کنیم و تیک Protection Enabled را زده و Save می کنیم.
مشکل فایل ادمینم حل گشت وهلی باز کدهای اچ تی ام ال و ...اینا در آدرس بارم میاد :
دیگه اینجوریم بهم اضافه گشت :P تو رو خدا تا :angel: نشدم به دادم برسید.
[hr]
سلام ، بچه های مامبولرنی در پاسخگویی نظیر نداشتند حالا چی شده؟ کسی نیست.نه از مدیر محترم آقای فیروزمندان خبری هست نه از دوستای گلم! :'(
نمی دونم چرا کسی تاپیکه منو هنوز ندیده(63 سه نفر این تاپیک رو باز کردند ولی ...)
اگه تا فردا خبری نشه و کمکی دریافت نکنم احتمالاً هاستینگم رو عوض میکنم.چون سی پنل رو غیر فعال کرده و از دایرکت ادمین استفاده میکنه.و تاکید داره که دایرکت ادمین بهتره و امنیت شبکه اش رو زیاد میکنه.
ممنون میشم اگه راه حلی اصولی پیشنهاد کنید.
[hr]
اینطور که پیداست کسی نیست...
پس راه حلم خودم اینه که سایت را دوباره نصب کنم و پایگاه داده را آپلود کنم.
[hr]
ای خدا....
در نصب جوملا نیز با مشگل مواجه شده ام .این پیغام ها در بالای سایت و پائین سایت نوشته شده :
کد:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/temp/sess_4340f5c9b1ac3ef874415f285125e922, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php:423) in /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php:423) in /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php:423) in /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php on line 426
و در پائین :
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: open(/home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/temp/sess_4340f5c9b1ac3ef874415f285125e922, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php on line 556
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/temp) in /home/danesh/domains/daneshsara.net/public_html/Hamed/libraries/joomla/session/session.php on line 556
** پنج پست شما یکی شد و شکلک های اضافی حذف شد.
سلام
دوست عزیز این هاست جدید اصلا با جوملا سازگاری داره؟
مشخصات هاست را خصوصی ارسال نمایید تا ببینم میشه یک جوملا خام نصب کرد
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25691.msg132127#msg132127 date=1270788977]
سلام
دوست عزیز این هاست جدید اصلا با جوملا سازگاری داره؟
مشخصات هاست را خصوصی ارسال نمایید تا ببینم میشه یک جوملا خام نصب کرد
موفق باشید
[/quote]
سلام نوید جانم خسته نباشید عزیزم
خبری نشد ؟
سلام
اتفاقا همین الان چک کردم
مشکل 100% مربوط به سرور شما است متاسفانه همه چیز را مثل phpinfo هم بستن و امکان چک بیشتر وجود ندارد
با هاستینگ تماس بگیرید تا مشکل را رفع کنند ، اگر گفتند چه مشکلی بگید ارورهایی که الان در صفحه اصلی سایت نمایش داده می شود.
خودشون 2 هزاریشون میفته
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25691.msg132212#msg132212 date=1270828292]
سلام
اتفاقا همین الان چک کردم
مشکل 100% مربوط به سرور شما است متاسفانه همه چیز را مثل phpinfo هم بستن و امکان چک بیشتر وجود ندارد
با هاستینگ تماس بگیرید تا مشکل را رفع کنند ، اگر گفتند چه مشکلی بگید ارورهایی که الان در صفحه اصلی سایت نمایش داده می شود.
خودشون 2 هزاریشون میفته
موفق باشید
[/quote]
سلام مرسی نوید جان خسته نباشید خیلی خیلی زحمت کشیدید ممنونم ازتون
با هاست تماس گرفتم گفتند پیگیری میکنند-- از دست این وب هاستینگ ها که ...آدم رو :D :o و مهم تر از همه :'( و در آخر :angel: میکنند.
با سپاس فراوان از تیم محبوب و دوست داشتنی ام مامبولرن