سایت به هم ریخته، وارد مدیریت هم نمی شه؟!
سلام
لطفا یکی کمک کنه ، چه بلایی سر این سایت اومده؟ ظاهرا هرچی هست مربوط به کامپوننت نظرسنجی می شه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا وارد بخش مدیریت هم نمی شه ولی خطای پسورد نمی ده!
با تشکر
پاسخ : سایت به هم ریخته، وارد مدیریت هم نمی شه؟!
بعد از اعمال چه تغییراتی این مشکل پیش اومده؟؟
سلام، ربطي به تغييرات نداره من هم 3تا سايت دارم و بدون هيچگونه تغييري از هفته گذشته اين بلا سرم اومده >:(
البته سايتها به هم نريخته ولي تحت هيچ شرايطي وارد بخش مديريت نميتونم بشم :o
جالب اينه كه يك نسخه offline روي كامپيونرم نصب دارم كه كار ميكنه ولي به محض اينكه به اينترنت كانكت ميشم اون هم اين بلا سرش مياد ???
احتمال زياد داره كه يه جايي توي برتامهها كنترلري رو از جايي دريافت ميكنه كه به عمد اين كار رو كردهاند
سلام
مهمترین تغییراتی که دادم، فعال کردن بخش کاربری بود. البته دو سه روز پیش بخش کاربری رو فعال کردم، مشکلی هم نداشت.!!!
[quote author=mraict link=topic=2702.msg16404#msg16404 date=1161422240]
سلام
لطفا یکی کمک کنه ، چه بلایی سر این سایت اومده؟ ظاهرا هرچی هست مربوط به کامپوننت نظرسنجی می شه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا وارد بخش مدیریت هم نمی شه ولی خطای پسورد نمی ده!
با تشکر
[/quote]
به احتمال زیاد این مشکل شما از سرور هست. چک کنید و ببینید که چه تغییراتی در سرور شما داده شده.
[quote author=akbarmf link=topic=2702.msg16407#msg16407 date=1161428317]
سلام، ربطي به تغييرات نداره من هم 3تا سايت دارم و بدون هيچگونه تغييري از هفته گذشته اين بلا سرم اومده >:(
البته سايتها به هم نريخته ولي تحت هيچ شرايطي وارد بخش مديريت نميتونم بشم :o
جالب اينه كه يك نسخه offline روي كامپيونرم نصب دارم كه كار ميكنه ولي به محض اينكه به اينترنت كانكت ميشم اون هم اين بلا سرش مياد ???
احتمال زياد داره كه يه جايي توي برتامهها كنترلري رو از جايي دريافت ميكنه كه به عمد اين كار رو كردهاند
[/quote]
شما کلا چه اد آن هایی روی سایتتون نصذب دارید؟ لطفا دقیق بگید تا بررسی کنم.
سلام
حق با شما بود :) ، مشکل از تنظیمات سرور هاست بوده که تماس گرفتم ظاهرا درست شده ولی کامپوننت pollxt هنوز مشکل داره :(، مثلا نمی تونم نظر سنجی های قبلی رو ادیت کنم یا موقع ساختن نظر سنجی جدید دکمه افزودن گزینه ها کار نمی کنه ( صفحه هم سه چهار تا خطای syntax error) داره!
لطفا قوانین رو رعایت کنید
سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه با شرح کامل مشکلات بیان کنید.
با اجازه محمد آقا! دوست عزیز، شما احتمالا بصورت دستی یکی از فایل های مامبو را ویرایش کردین، یک بار با ویرایشگر Panel اون ها رو ویرایش و داده های زائد ابتدای ان را حذف نمایید.