سئوال مهم درباره joomla comment
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و مدیران بسیار محترم
آیا میتوانیم در زمانیکه هنوز سایت را آپلود نکرده ایم ، روی سرور مجازی توسط کامپوننت joomla comment نظر ارسال نمائیم؟
من الان روی سرور مجازی کار میکنم. زمانیکه میخواهم نظر ارسال نمایم، میگوید : " درخواست ناموفق " و این کدها نمایش داده میشود.
کد:
<br />
<b>Deprecated</b>: Function split() is deprecated in <b>C:\wamp\www\components\com_comment\joscomment\utils.php</b> on line <b>452</b><br />
<?xml version="1.0" standalone="yes"?><post><id>4</id><after>3</after><published>1</published><noerror>1</noerror><debug></debug><body><![CDATA[
<table class='postcontainer' id='post4' width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='margin-left:0px;'><!-- style='padding-left:0px;'> -->
<tr>
<td><a name='josc4'></a>
<table class='post' width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tbody class='sectiontableentry'>
<tr>
<td><table class='postheader' width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td align='left'>
<span class='postusername'>مصطفی</span>
&nbsp;-&nbsp;<span class='posttitle'>kdjkf</span>
</td>
<td align='right'>
<a class='postwebsite' rel='external nofollow' href='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] title='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target='_blank'>&nbsp;</a>
<span class='postnotify1' title='خبر دادن در صورت ارسال جدید'>&nbsp;</span>
|<span class='postusertype'>127.0.0.xxx</span>
|<span class='createdate'>2009-04-14 00:05:41</span>
</td>
</tr>
</table></td>
</tr>
<tr>
<td colspan='2'><table class='postbody' width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td style='overflow: hidden;'>سیبی</td>
</tr>
</table></td>
</tr>
<tr>
<td><table class='postfooter' width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td align='left'><a href='javascript:JOSC_reply(4)'>پاسخ</a> | <a href = 'javascript:JOSC_quote(4)'>بازگو</a></td>
<td align='right'><table cellspacing='0' cellpadding='0' border='0'><tr><td><a id='yes4' class='voting_yes' href='javascript:JOSC_voting(4,&#34;yes&#34;)'>0</a></td><td>&nbsp;</td><td><a id='no4' class='voting_no' href='javascript:JOSC_voting(4,&#34;no&#34;)'>0</a></td></tr></table></td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
</table>
]]></body></post>
لطفا راهنمایی نمائید
خیلی متشکر
[hr]
با عرض سلام مجدد
لطفا کسی مرا راهنمایی نماید. خیلی برایم مهم است. یکی دیگر از پیغامهای خطا این است : " Deprecated: Function split() is deprecated in C:\wamp\www\components\com_comment\joscomment\util s.php on line 452 "
لطف کنید مرا راهنمایی نمائید
با تشکر فراوان از زحمات و حمایتهایتان
مصطفی
** تگ کد اضافه شد
** دو ارسال شما یکی شد
پاسخ : سئوال مهم درباره joomla comment
سلام
از چه نسخه ای این کامپوننت استفاده میکنید ؟ از کجا دانلود کردید ؟
آیا با نسخه انگلیسی کار میکنید یا فارسی ؟ اگر فارسی آیا با نسخه انگلیسی هم این مشکل هست ؟
از چه نسخه جوملایی و ترجمه چه تیمی استفاده میکنید ؟
نسخه wamp شما چند هست ؟
لطفاً با دقت به سوالات بالا پاسخ دهید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با عرض سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
1. من با نسخه فارسی کارم می کنم و نسخه انگلیسی را امتحان نکرده ام
2. نسخه فارسی و اسم دقیق آن : JoomlaComment_3.26 Joomfa.Org این کامپوننت را از سایت download.joomfa.org/ دانلود کرده ام.
3. همچنین نسخه فارسی jsg_joomlacomment.3.26 را از سایت persianit.ir دانلود کردم اما چون مشکل داشت، سراغ نسخه بالا رفتم.
4. من از جوملای نسخه Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package استفاده میکنم و آن را از سایت persianit.ir دانلود کرده ام.
5. من از این نسخه از wamp استفاده میکنم: WampServer2.0i
لطفا مرا راهنمایی کنید
خیلی برایم مهم است.
باتشکر فراوان از شما دوستان و مدیران محترم
ببخشید که دوباره فرستادم، چون دو روز گذشت و پاسخی دریافت نکردم. خیلی برام حیاتی و مهم است.
بابا یکی تورو خدا به ما کمک کند
من چندین روز است که دنبال جواب یک سئوال می گردم
اما متاسفانه یکی پیدا نمی شود که ما را راهنمایی کند
تا حالا در چندین تاپیک جداگانه سعی کردم جواب این سئوال را پیدا کنم ولی متاسفانه پاسخی نیافتم
شما را به خدا مرا راهنمایی کنید
به خدا پاسخ این سئوال را به شدت نیاز دارم