در تغییر پرمیشن خطا داده می شود
لطفا به عکس دقت کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته از کامپونت موجود در سایت مامبو لرن استفاده کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
در تغییر پرمیشن خطا داده می شود
لطفا به عکس دقت کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته از کامپونت موجود در سایت مامبو لرن استفاده کردم
امروز خواستم یه فایلو آپلود کنم.و اون فایل از قبل وجود داشت.گفت نمی تونمفایل رو رایت کنم و وجود دارهو...
از دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟
آخرش از این استفاده بکنم یا نه؟
خوب الان owner مامبو نیست! باید owner رو به مامبو تغییر بدی!
فولدر 777 که مشکلی نیست. واسه فولدر های 755 اگه یوزر ftp با یوزر خودتون smartnet یکی باشه که اکثرا همینطوره با ftp کلاینت مثل cuteftp مشکلتون حله. واسه فایلها هم به همین شکل.
[quote author=محمد link=topic=2708.msg16670#msg16670 date=1161773920]
خوب الان owner مامبو نیست! باید owner رو به مامبو تغییر بدی!
[/quote]
در قسمت تنظیمات سرور ، اون گزینه تغییر فولدرها به 755 و فایلها 644 زدم و اجرا کردم.
خوب دیگه چی کار می تونم بکنم؟
صبر!
تا مامبو به مرور با استفاده از فایلها و فولدرها owner عوض بشه!
یعنی میشه همچین چیزی؟
چطور میشه مامبو اونر یه فایل رو وقتی که روش پرمیشن نداره بتونه عوض کنه! اگه میتونست اونر رو عوض کنه که رایت هم میکرد.
دقیقا نمیدونم , واقعا میشه؟
والا اینایی که بالا نوشتم دقیقا نوشته های ترجمه شده از HELP هستش در مورد قسمت تغییر پرمیشن!
بله !
وقتی فایل ها و فولدر ها رو تغییر پرمیشن بدید (از قسمت تنظیمات کلی) اونر به مامبو تغییر میکنه. منتها این کار رو توصیه نمیکنم! به روزی فکر کنید که به هر دلیلی ایرادی پیش بیاد! اونوقته که باید با هاستینگ تماس بگیرید که اونر رو دوباره تغییر بدن تا بتونید از طریق اف تی پی دسترسی داشته باشید !
سلام
ببینید در قسمت اونر نوشته smartnet این یعنی اونر کیه؟آخه در یه فولدر که من با پاک کردنش مشکل داشتم (یک پوشه تمپلت که وقتی از مامبو حذف می کردم نمی شد) مالک رو نوشته بود nobody