پیدا نکردن رتبه بندي توسط كاربر: در css
با سلام و عرض تبریک عید فطر
من در حال فارسی سازی قالبی برای سایت خودم هستم چند مشکل کوچک دارم
همه کارها را انجام دادم فقط قسمت رتبه بندي توسط كاربر: نمی دانم کلاسش در فایل css چیست چون می خواهم آنرا padding سمت راست کنم ولی متاسفانه هرچه محتوای فایل css رو گشتم نیافتم لطفا من رو راهنمایی کنید.
پاسخ : پیدا نکردن رتبه بندي توسط كاربر: در css
در قسمت آموزشهای سایت، آموزش ساخت استایل رو مطالعه کنید !
این کلاس نمایش آرا هست content_rating و content_vote هم کلاس رای دادن هست
سلام جناب آقای نوری 2 نکته چون عکسهای داخل این آموزش از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بارگذاری می شود موقی که صفحه را باز می کنیم این عکسها لود نمی شود!من آخر سر با get right عکسها را گرفتم ولی با تعجب دیدم کلاس ماژولی که من می خواستم در آن تعریف نشده بود پس خودتان هم به آن آموزش لطفا مراجعه نمایید! ;)
از شما نیز آقای سیادتی بخاطر راهنماییتان ممنون این کلاس در فایل css من اصلا تعریف نشده بود باید خودم آنرا تعریف کنم(کلاسهایی که شما فرمودید)
راستی اینم بگم که من از Dreamweaver استفاده می کنم لطفا یک توضیح مختصری بدهید که چطوری با این برنامه این کلاسی که آقای سیادتی گفتن رو اضافه کنم.
اون مشکل لود نشدن عکس ها رو من خودم هم چک کردم و مشکلی نداشت !!!
اما در آموزش CSS که گفتید کلاس نبوده، حرف شما کاملا درست است !
چون یک بار این آموزش بازنویسی شده و به مامبوی 4.5.3 ازتقا داده شده ( آموزش رو میگم ) مثل اینه اون کلاس فراموش شده !
من فایل های آموزش قبل رو داشتم و براتون آپلود کردم !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید !
برای ایجاد کلاس هم ، کد زیر رو اضافه کنیدو تغییرات رو بدید !
یا علی
با سلام آقای نوری ممنون از راهنمایی شما راستی یک سوال کوچیک دارم در کل کلاسهای css مامبو و جوملا یکی یا تفاوت هایی باهم دارن؟
تا به الان که قالبها یه ساختار خاص داشتند اما از ورژن 5 مامبو و 1.5 جوملا به بعد تغییرات اساسی پیش میاد!
اگر roadmap اونها رو بررسی کنید متوجه میشید!