سلام
من پسورد ديتابيس را از پنل تغيير دادم و دوباره بدون هيچ كاري به حالت اول برگرداندم.ولي سايت بالا نمياد و ميگويد فايله را پيدا نميكند و بايد دوباره مامبو را نصب كنم؟
چطوري ميتوانم مشكل را حل كنم؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من پسورد ديتابيس را از پنل تغيير دادم و دوباره بدون هيچ كاري به حالت اول برگرداندم.ولي سايت بالا نمياد و ميگويد فايله را پيدا نميكند و بايد دوباره مامبو را نصب كنم؟
چطوري ميتوانم مشكل را حل كنم؟
ممنون
متن خطا رو کامل بنویسید اینجا
در ضمن اگر ممکنه آدرس سایت رو هم بزارید
سلام
اين هم متن خطا و نام سايت
The requested document was not found on this server.
Web Server at hamkhooneh.com
ممنون
من تا پند ساعت پیش داشتم کار میکردم رو سرور شما مشکلی نداشت!
چک کن ببین فایل configuration.php رو سرورت موجو هست یا نه!
اگر هست همه چیزش درسته!
سلام
همه چيز درسته و همه چيز سر جاشه.فقط نمي دونم اين تغيير پسورد چرا اين كارو كرد.البته بك آپ رو دارم ولي ميخواهم بدونم چرا بايد اين مشكل ايجاد بشه.حتي بعد از شما من وارد پنل مامبو شدم و اونجا چرخي زدم ولي در همان موقع كه در پنل مامبو بودم در پنل سايت پسورد ديتابيس رو عوض كردم و اونوقت از پنل مامبو هم پسورد رو عوض كردم كه موقع رفرش شدن صفحه پيغام آفلاين اومد و ديكه سايت بالا نيامد.از طريق اف تي پي وارد شدم و فايل كانفيگ را دانلود كردم و داخلش رو ديدم.هنوز پسورد ديتابيس عوض نشده بود در اين فايل.دوباره به پنل سايت رفتم و پسورد ديتابيس رو به حالت اول برگرداند ولي اين بار همان پيغامي آمد كه براي شما ارسال كردم.يعني در بروزر مسير زير مي آيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا نميدانم چه كنم؟
ممنون
ببین الان فایل configuration.php روی سرور شما وجود نداره / تنظیم نیست. از بکاپ قبلیت فایل رو بازیابی کن و با خود CP آپلود کن.
هر پسوردی که از CP انتخاب کردی رو هم تو فایل بالا اعمال کن.
شما یه نگاه به اینجا بنداز:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت offline هست
اینجا رو هم ببین: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر ارتباط با دیتابیس قطع شده بود صفحه login مدیریت نمیومد!
ببین وارد مدیریت میتونی بشی یا نه؟
فایل configuration.php به احتمال زیاد سر جاشه!
اما مقدار mosConfig_offline$ صفره که باید بشه یک!
سلام
فعلاً مشكل حل شد.حق با شما بود.اصلاً فايل كانفيگ نبود.از لوكال برداشتم.البته تمام تنظيماتش مشابه سرور بود .فقط در يك مورد مشكل دارم.اينكه اگه روي لينكي در سايت كليك كنم مسير بروزر به حالت لوكال تغيير پيدا ميكنه و ميره قالب لوكال رو اجرا ميكنه.ضمناً مسير كش هم حالت لوكاله.
يك گزينه هم اگه خاطرتون باشه در پنل مامبو در قسمت كانفيگ بود كه اگه ميخواستيم ميتوانستيم فايل كانفيگ را فقط خواندني كنيم ولي حالا اون گزينه وجود نداره.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
شما مقادر زیر رو در خطوط 9 و 10 ست کن.
و مابقی تنظیمات رو از تنظیمات کلی ست کن.کد:$mosConfig_absolute_path
$mosConfig_live_site
اون گزینه هم میاد اگه نیومد
یوزر و پسورد رو ......
سلام مجدد
ممنون .مشكل حل شد.اين دو گزينه را روي هاست تنظيم كردم و مشكل لينكها حل شد.فقط مسير cashe همون لوكاله.آيا مهمه يا اونو هم بايد تغيير بدهم؟
اون گزينه مربوط به كانفيگ هنوز نيامده.
mosConfig_absolute_path درسته چون مسير هاستينگه:/var/www/vh......
mosConfig_live_site=http://www.hamkhooneh.com
در پنل مامبو در كانفيگ در Database Tab:
آيا hostname بايد localhost باشه يا اينكه بايد نام هاست رو بنويسم؟
ممنون