ایجاد یک ایمیل در جوملا ؟
سلام و خسته نباشید
میخوام یک ایمیل در جوملای خودم ایجاد کنم. مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا باید چیکار کنم تا از هر ایمیل ارسالی به سایت. یک نسخه در در جی میل و دیگری در مسیج باکس جوملا داشته باشم؟
پاسخ : ایجاد یک ایمیل در جوملا ؟
سلام
امکان ایجاد ایمیل در جوملا وجود ندارد و شما باید ایمیل خود را در کنترل پنل هاست ایجاد نمایید
موفق باشید
ممنون . اما از کجا میتونم ایمیل ها رو چک کنم و آلارمی به جی میل من میفرسته؟
سلام
دوست عزیز شما دقیقا میخواهید انجام بدید؟
موفق باشید
منظورتون رو متوجه نشدم.
میخوام یک ایمیل داشته باشم. مثل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بتونم ایمیل ها رو از جوملا چک کنم. نه از کنترل پنل سایت !
من یک کامپوننت در این زمینه دیدم که لینکشو براتون میزارم که البته پولی است:
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/email/5879
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام
البته می تونید یه راه حل کلی دیگه برید. احتمالا شما به این خاطر سئوال کردید که مراجعه به چند میل بوکس سخت هستش!
شما می تونید از قابلیت forward ایمیلی که در سی پنل ساختید بهره بجویید تا ایمیل های مختلف از آدرس های مختلف به یک آدرس مثلا ایمیل یاهوتون بیاد! شما همچنین می تونین با تنظیم درست با نام همون آدرستون (همون info@2ini) رو می گم از همون یاهو یا جیمیلتون ایمیل بفرستید!
یا حـــــــــق
بله درسته ، آفرین
این کار رو کردم. حالا نمیدونم عملی هست یا نه.
در هر صورت اگه سوالی بود مطرح میکنم. مرسی