الان جوملا رو از ارتقا دادم ولی وقتی سایت بالا میاد ادامه مطلب یا نمیاد یا مینویسه read more text
نمایش نسخه قابل چاپ
الان جوملا رو از ارتقا دادم ولی وقتی سایت بالا میاد ادامه مطلب یا نمیاد یا مینویسه read more text
سلام
از چه نسخه ای استفاده میکردید ؟ و به کدوم ورژن ارتقا دادید ؟
نسخه منتشر شده توسط چه تیمی ؟
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
لینک وبسایتتون لطفا
یا علی
پیشنهاد میکنم به نسخه مامبولرن ارتقا بدید تا مشکلتون حل بشه و از پشتیبانی مامبولرن بهره ببرید
در مورد PDF هم بعد از ارتقا به نسخه مامبولرن پچی به شما معرفی میشه که میتونید با استفاده از اون این مشکل رو حل کنید
اگر از جوملاهای دیگر ارتقا داده اید باید کلیه فایل های جوملا مامبولرن به جز پوشه installation را جایگزین نمایید
موفق باشید
من از پچ ارتقا مامبولرن استفاده کردم
سلام
من از قبل از ارتقا مشکل دارم ارتقا هم دادم به 17 مشکل حل نشد!
مشکل اینه که سایت در IE 5 و 6 و 7 و8 در هر کدام یک جور دیده میشه و فعلا با فرض اینکه اکثرا 7و8 باشند باز مشکل دارم و ادامه مطلب که میری روش در میره !!!! منو بالای صفحه هم غیب میشه !
اینجا کاملتر نوشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشکل نمایش سایت مربوط به جوملا 1 یا 1.5 یا 1.6 یا ... نیست ! بلکه بر میگرده به قالبی که شما طراحی کردید یا استفاده میکنید.
در صورتی که اصول طراحی رو رعایت کرده باشید در همه بروزر ها بدون مشکل نمایش داده میشه
** خواهش میکنم بعد از زدن هر پست منتظر بمونید تا جواب بگیرید !
یا علی
ممنون از راهنمایی شما
اما استاد عزیز بی زحمت یه منبع معرفی کن برای اینکه با اصول طراحی آشنا بشیم
به خدا دیونه شدم بس که با این قالب Blue - vlue سرو کله زدم
در ابتدا آموزش های سایت w3schools.com به شما میتونه کمک کنه و بعد از اون باید تجربه خودتون رو در این زمینه بالا ببرید