سلام چطوری میتونم یه کد رو مثل کد زیر رو تویه صفحه اصلی سایت بزارم؟
کد:<script language="javascript"
src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ></script>
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چطوری میتونم یه کد رو مثل کد زیر رو تویه صفحه اصلی سایت بزارم؟
کد:<script language="javascript"
src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ></script>
سلام
سلام می تونید کد را در ویرایشگر قرار دهید
اما باید قبلش در تنظیمات پلباگین ویرایشگر تگ جاوا اسکریپت را از تگهای ممنوعه خارج نمایید
موفق باشید
میشه توضیح بدی چطوری و از کجا باید این کار رو انجام بدم؟
سلام
در مدرییت پلاگین ها وارد پلاگین tinymice شوید در پارامترها تگ javascript جزو تگهای ممنون می باشد که باید آن را از انجا حذف نمایید
سپس در ویرایشگر در مد html می توانید کد جاوا اسکریپت را قرار دهید
موفق باشید
ممنون.حقیقتش یه سوال دیگه هم داشتم کدی که من میخوام بذارم مربوط به فروشگاه آیا میشه یه ساب دامین ایجاد کنم و یه جوری کد رو بزارم تویه هاست یا جای دیگه که مثلا با وارد کرد آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فروشگاه به نمایش دربیاد؟در واقع کد ها رو اونجا نصب کنم؟
سلام
بله میتونید این کار را هم بکنید
موفق باشید
چطوری؟
یک ساب دامنه بسازید و جوملا را به همراه جوملا در آن قرار دهید
موفق باشید
ببخشید زیاد سوال میکنم ولی این جوملا رو به همراه جوملا یعنی چی؟منظور از جوملا اینه که دوباره جوملا روش نصب کنم یا اینکه کار دیگه ای اگه میشه یکم مفصل تر توضیح بدید.ممنون
سلام
منظور من این است که یک جوملا بر روی دامنه اصلی نصب کنید و سپس فروشگاه را در زیر دامنه مربوطه نصب نمایید
موفق باشید