سلام
من میخوام یه ادیتور به سایتم اضافه کنم . چون این ادیتور مامبو (4.5.4 حرفه ای) ایراد داره و لینک ها رو فقط به یه جای خاص هدایت می کنه میخواستم اگه ممکن باشه راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میخوام یه ادیتور به سایتم اضافه کنم . چون این ادیتور مامبو (4.5.4 حرفه ای) ایراد داره و لینک ها رو فقط به یه جای خاص هدایت می کنه میخواستم اگه ممکن باشه راهنمایی کنید
دوست عزیز برای نصب ادیتور باید اول آنرا دانلود کنید خوب اگر توجه کرده باشید در این فاروم بار ها جواب داده شده با این حال شما به سایت mamboxchange.com مراجعه کنید و editor را جستجو کنید تا ادیتور های زیادی را برای شما پیدا کند.
یکی از قویی ترین ادیتور ها mostlyce است که شما برای دریافت این فایل از لینک زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب اولین لینک مامبوت است که باید در قسمت مامبوت ها نصب شود و دومین لینک کامپوننت که باید در قسمت کامپوننت ها نصب شود ، بعد نصب به قسمت سایت-> تنظیمات کلی رفته و ویرایشگر متن را به Mostlyce تغییر دهید.
حالا ادیتور شما به صورت کامل تعویض شده و شما می توانید از امکانات این ادیتور استفاده نمایید.
برای تنظیمات نیست به منوی کامپوننت ها رفته و Mostylce admin را انتخاب نمایید
موفق و پیروز باشید
یا علی ;)