نیاز فوری به فروشگاه آنلاین دارم
سلام. من نیاز فوری به فروشگاه آنلاین دارم. یک سایت بود به نام ست کام که دیدم خیلی گرون میده نرم افزارش رو . ضمنا میخوام این قابلیت رو داشته باشه که بشه به سیستم شتاب و سامان بانک وصل بشه . بعد یک سایت دیگه دیدم به اسم میهن نیک که شرکت معتبری هم هست ولی این هم 75هزار تومان قیمت نرم افزارش رو میفروشه . یک سایت دیدم که رایگانه به اسم پرشیان او سی دات کام که این بنظر میرسه هنوز تازه کاره و احساس کردم که نمیشه خیلی روش حساب کردو ضمن اینکه یکی از سایتهایی که از اون استفاده میکنند رو دیدم و حروف فارسی رو به کاراکترهای عجق وجق نشون میداد و عیب دیگه اون هم این بود که برای اینکه یک مشتری خرید بکنه باید حتما عضو سایت بشه و بره توی ا یمیلش روی لینک فعال سازی کلیک کنه و باقی ماجرا که خوب میدونین هنوز مشتریان ایرانی اینقدر سواد یا حوصله ندارن و بهتره که خیلی راحت بدون این که عضو سایت بشوند بتونند مشخصات نام و تلفن و آدرس خودشون رو وارد کنند و مستقیم به سیستم پرداخت شتاب بانک سامان وصل بشوند . البته از این نظر سیستم فروشگاه الکترونیکی شرکت میهن نیک دات کام خیلی کاملتره . حالا میخواستم بدونم آیا مامبو هم فروشگاه داره؟ درصورت مثبت بودن جواب ، آیا امکانات کاملی داره ؟مثلا پرداخت بدون نام بدون عضویت درسایت و یا این که همین الان بشه به سایت سامان بانک وصلش کرد؟ و نیز اینکه آیا جای دیگری هم سراغ دارین که با قیمت مناسب تر بتونه یک سیستم عالی نظیر سیستم میهن نیک دات کام رو دراختیار من قراربده ؟ چون که من چندتا سایت دارم و میخوام روی همه نصبش کنم و چون هنوز برای نوبت اول است این کار رو میکنم دوست ندارم زیاد پول بدم. متشکرم.
پاسخ : نیاز فوری به فروشگاه آنلاین دارم
سلام
اگر به دنبال پرتال رایگان و متصل به سیستم شتاب هستین میتونید به سایت persianoc.com مراجعه کنید و FarsiCommerce را دانلود کنید .
یا علی
آخه من به سایت پرسیان او سی رفتم و دیدم. نمونه فروشگاه اون هم سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که همین امروز دیدم و وقتی واردش شدم دیدم که منوی سمت راست اون اصلا کاراکترهای فارسی رو نداره و کاملا بجای اونها از کاراکتر علامت سوال دیده میشه . با اینحال اومدم و یک خرید آزمایشی ا نجام بدم و عضو سایت هم شدم ولی نه ایمیل به من اومدکه عضویتم فعال بشه و نه اینکه هنگام پرداخت اون اصلا جایی نداشت که بهنگام پرداخت نهایی بتونیم پرداخت با سیستم شتاب رو انتخاب کنیم. همچین خوشم نیومد ازش . خود همین مامبو چیزی نداره ؟ اگه مناسب باشه و قیمت اون هم مناسب باشه خوب همین مامبو بهتر میتونه باشه بنظرم. کسی خبری از فروشگاه متصل به شتاب در مامبو نداره؟
سلام
مواردی که شما میگین بر میگرده به مشکل در نصب یا تغییر در دیتابیس و یا ارتقا دیتابیس این سایت و
کامپوننت فروشگاه مامبو متصل به شتاب روی هیچ یک از سایتها هنوز نصب نشده .
شما امکانات نسخه انگلیسی این کامپوننت رو میتونید در لینک زیر ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
میشه یکی استفاده از انو بهم یاد بده نصب کردم ولی تو کامپوننتا نمیاد :-\
دوست من بهتره به این سایت یه سر بزنی نسخه طلایی فروشگاه رو بصورت رایگان برای دانلودقرار دادن .
یه سری امکانات بهش اضافه کردن و به عنوان نسخه طلایی بیرون دادن.
موفق باشی
[quote author=drjalalian link=topic=2782.msg16944#msg16944 date=1162128415]
کسی خبری از فروشگاه متصل به شتاب در مامبو نداره؟
[/quote]
مامبو لرن فروشگاه virtuemart رو به شتاب متصل کرده و فارسی سازی انجام داده و با نسخه 4.6.2 سازگار کرده .فکر می کنم قیمت هاشونم یه مقدار پایین اوردن در مورد این فروشگاه اگر اشتباه نکنم تقریبا نصف شده .(با اجازه آقا محسن ما جواب دادیم:دی )
در هر صورت با sales [at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید تا اطلاعات جامع تری در اختیارتون قرار بدن