مشکل در - لینک دانلود مامبو ۴.۵.۳H كاملا فارسي
سلام
وقتی میخوام از اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مامبو دانلود کنم
این ارور رو میده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که تو سایت لاگین شدم
مشکل چیه؟
پاسخ : مشکل در - لینک دانلود مامبو ۴.۵.۳H كاملا فارسي
اون ورژن قدیمیه از 4.5.4pro استفاده کن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=محمد link=topic=2802.msg17099#msg17099 date=1162318930]
اون ورژن قدیمیه از 4.5.4pro استفاده کن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
اینی که گزاشتی آخرین ورژنش هست؟ این 4.6 رو کی منتشر میکنید؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله فعلا آخرین ورژن هست!
4.6 بزودی منتشر میشه!
لطفا ابتدا جستجو!
[quote author=محمد link=topic=2802.msg17434#msg17434 date=1162656905]
بله فعلا آخرین ورژن هست!
4.6 بزودی منتشر میشه!
لطفا ابتدا جستجو!
[/quote]
دستت درد نکنه محمد جان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون
عذر میخوام که نتونستم زودتر تشکر کنم :)