-
امینت data base
سلام من چوملا را بروری لوکال هاست روی php server نصب کردم الان یک سوال برام به وجود امده هر کسی می تواند با ورد به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دیتا بیس من را پاک کنه چه گونه می شه برای این قسمت پسورد گذاشت یا حداقل خاصیتی بهش داد که هر کسی نتواند ان را پاک کند
-
پاسخ : امینت data base
سلام
در قسمت privilege بر روی کاربر root رمز بزارید تا برای ورود به آن رمز بخواد
موفق باشید
-
سلام
در ضمن این را هم یاد آور بشم
که با رفتن توی روت اصلی شما در هارد دیسک شخص دوم میتواند اطلاعات دیتا بیس شما را پاک و یا کپی کند
-
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای نوید زراعتی و آرزوی موفقیت برای شما و این همه لطفی که در اختیار کاربران قرار می دهید و تجربیات خود را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار کاربران قرار می دهید دست مریضا می گم به شما
من وارد دیتا بیس شدم و بعد با قرار دادن پسورد در قسمت پریولیج توانستم پسورد ست کنم ولی الان دو تا مشکل بر خوردم 1 وقتی می خواهم وارد دیتا بیس بشوم با پیغام زیر روبرو می شوم MySQL said:
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)
چه طور میشه وارد دیتا بیس شد و رمز عبور را وارد کرد
2 وقتی می خوام وارد سایت شوم ارور زیر را می ده
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
ممنون می شوم راهنمایی کنید اینجانب را
باز هم از زحمات شما تشکر می کنم و این نکته را ذکر می کنم هیچ کتاب فارسی قشنگ تر از کتاب شما جوملا را توضیح نداده البته نظر شخصیم را می گویم و هیچ سایتی مثل سایت شما بدون هیچ چشم داشتی این همه الحاقات در اختیار کاربران قرار نداده با تشکر از شما O0 :-* :D
-
سلام
مورد دوم احتمالا بدلیل اینکه رو دیتابیستون پسورد گذاشتین، ایجاد شده. فایل کانفیگ در روت جوملا رو باز کنید و پسوردی که روی دیتابیستون گذاشتین در جای مناسب فایل کانفیگ قرار بدید.
انشاالله مشکلتون حل می شه.
یا حـــــــق
-
با تغییر پسورد در فایل کافیگ مشکل رفتن به سایت بر طرف شد ولی این ارور برای ورد به دیتا بیس هنوز وجود دارد
MySQL said: Documentation
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
چه طور می شه رمز عبور را وارد کرد و یا این رمز را برداشت
-
سلام
یه راه حل غیر منظقی می گم، کامپیوتر رو ریستارت کنید، و بعد دوباره وارد دیتابیستون بشین. شاید این بار رمز رو قبول کرد.
با تشکر
یا حــــق
-
سلام
من يه جايي خوندم اگر اين كار رو بكني بايد يك فايل .htaccess براي لوكال ايجاد كني تا هنگام ورود مثل سي پنل ازت رمز درخواست كنه (يعني دوتا فيلد نمايش داده بشه واسه يوزر و پسورد)