انتقال ج.ملا از ترجمه سایر تیم ها به مامبو لرن
سلام
من می خوام سایتم را از نسخه جوملا ۱.۵.۱۷ که توسط تیم دیگری غیر از مامبولرن به فارسی ترجمه شده است به نسخه ۱.۵.۱۸ جوملا ترجمه تیم مامبو لرن منتقل کنم. به لینک "پچ های بروز رسانی جوملا 1.5.18 فارسی " که می روم بعد از ثبت نام Permission Denied می دهد! این پچ ها را از کجا و چه جوری باید دریافت کنم؟
ممنون از همکاری هر کسی که جواب بده
پاسخ : انتقال ج.ملا از ترجمه سایر تیم ها به مامبو لرن
سلام دوست عزیز
شما در کجا قصد عضویت دارید؟
جهت دانلود پچ نیازی به عضویت نیست
موفق باشید
ممنون از پاسخ فوری شما،
در لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی روی "پچ های بروز رسانی جوملا 1.5.18 فارسی" کلیک می کنم به آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می روم و باید لاگین کنم. بعد از لاگین کردن Permission denied می دهد
سلام
از لينك زير دريافت كنيد هيچ مشكلي نداره:
کد:
http://www.mambolearn.com/go.php?url=http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/12382/51404/Joomla_1.5.17_to_1.5.18-Stable-Patch_Package.zip
سلام
توجه داشته باشید که برای ارتقای جوملای نسخه سایر تیم ها، بسته ارتقا از نسخه 1.5.17 به 1.5.18 مناسب نیست و کل فایلهای بسته نصب جوملا باید جایگزین بشن.
مطابق این آموزش می تونید جوملای خودتون رو به آخرین نسخه تیم مامبولرن ارتقا بدید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(البته آخرین نسخه جوملا 1.5.18 هست که در این آموزش بروز نشده و 1.5.17 به عنوان آخرین نسخه معرفی شده)
یا علی
ممنون سعید عزیز
فایل پچی که تیم مامبو لرن داده برای ارتقاء از ۱.۵.۱۷ سایر تیم ها به ۱.۵.۱۸ تیم مامبولرن معرفی شده است "Joomla_1.5.17_to_1.5.18-Stable-Patch_Package". اگر با این حال تاکید دارید که باید همه فایل های ۱.۵.۱۸ را آپلود کنم لطفا دوباره زحمت جواب دادن را بکشید.
ممنون
[quote author=navidminay link=topic=27125.msg138006#msg138006 date=1276116092]
اگر با این حال تاکید دارید که باید همه فایل های ۱.۵.۱۸ را آپلود کنم لطفا دوباره زحمت جواب دادن را بکشید.
[/quote]
این کار ضرری نداره و فقط چند ثانیه طول میکشه (آپلود و اکستراکت همه با هم) اما به شما پیشنهاد می کنم اول این کار رو در لوکال و سپس در صورت عدم بروز مشکل در هاست انجام بدید و بعد از عملیات اکستراکت حتما پوشه Installation رو حذف کنید.
سلام
البته توجه کنید حتماً همه فایلها بدرستی جایگزین بشوند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از دوستانی که کمک کردند.
پچ مورد نظر را آپلود کردم ولی گویا فقط لوگو ها را تغییر داده و هنوز آثار نسخه قبلی از ترجمه تیم قبلی در قسمت مدیریت سایت وجود دارد.
سلام.
پاسخ شما در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بود.
ببینید معمولا بسته های ارتقا فقط شامل فایل هایی هست که نسبت به نسخه قبلی تغییر کردند، تا حجم بسته رو به حداقل کاهش بده.
ممکنه یک فایل در نسخه جدیدتر تغییری نکرده باشه، درحالی که در ترجمه تیمهای مختلف متفاوت هست.
همینطور در نسخه مامبولرن، علاوه بر فایل های زبان، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
دقیقا اطلاع ندارم که دوستانی که بسته های ارتقا رو آماده کردند، با توجه به اینکه برای اولین بار این قابلیت لحاظ شده، آیا در بسته های ارتقای موردنظر تمام فایلهایی که در نسخه مامبولرن تغییر کرده یا بهینه سازی شده رو هم در بسته قرار دادند یا نه.
ضمن اینکه لینک پچ های بروزرسانی که با اعمال اونها می تونید جوملا رو به نسخه مامبولرن ارتقا بدید هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که مقصدش قابل دسترس نیست.
بنابراین توصیه می کنم مطابق آموزش، درصورتی که می خواید از نسخه انگلیسی یا ترجمه سایر تیم ها به نسخه مامبولرن ارتقا بدید، تمام فایل ها رو جایگزین کنید.
روش جایگزینی و نکاتی که باید در جایگزینی رعایت کنید هم در همون آموزش ذکر شده.
یا علی