پاسخ : چند تا سوال فرد تازه کار
سلام برای سوال دوم باید بگم
شما باید فایل htaccess. رو به .htaccess تغییر نام بدید در پوشه روت جوملا
یا علی
سلام
مطابق قوانین سوالات مختلف باید در تاپیک های مختلف مطرح بشن. همچنین قبل از پرسیدن سوال جستجو کنید. لطفا از این به بعد این موارد رو مدنظر داشته باشید.
1- برای ایجاد زیر منو دو کار باید انجام بدید. ساختن منوها و زیر منو ها و نمایش اونها در سایت. این مطلب رو مطالعه کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- برای این که سه گزینه رو فعال کنید، باید سرور شما از mod_rewrite پشتیبانی کنه و ضمنا فایل htaccess.txt رو به htaccess. (نقطه در ابتدا) تغییر نام بدید.
3- مشکلتون رو با توجه به مواردی که در بالا گفتم، اگر نیاز هست در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
یا علی
ممنون از پاسختون
در مورد سوال دوم هنوز مشکل دارم.
فایل htaccess.txt رو به htaccess. (نقطه در ابتدا) تغییر نام دادم و نام شرکت و عملکرد آن را که در بخش کلیدواژه های اصلی مرتبط با سایت و تنظیمات معرفی سایت وارد کرده و آنها را نیز با کاما جدا کرده ام را وقتی در مرورگر search می کنم، چیزی مربوط با آن را پیدا نمی کند.
[quote author=فانوس66 link=topic=27172.msg138237#msg138237 date=1276407700]
در مورد سوال دوم هنوز مشکل دارم.
فایل htaccess.txt رو به htaccess. (نقطه در ابتدا) تغییر نام دادم
[/quote]
یعنی سایت رو باز نمی کنه؟ چه مشکلی بوجود میاد؟
اگر آدرس رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.
[quote author=فانوس66 link=topic=27172.msg138237#msg138237 date=1276407700]
و نام شرکت و عملکرد آن را که در بخش کلیدواژه های اصلی مرتبط با سایت و تنظیمات معرفی سایت وارد کرده و آنها را نیز با کاما جدا کرده ام را وقتی در مرورگر search می کنم، چیزی مربوط با آن را پیدا نمی کند.
[/quote]
باید سایتتون رو به گوگل معرفی کنید و مدتی صبر کنید تا توسط گوگل شناسایی بشه. این مدت می تونه بین چند روز تا چند هفته متغیر باشه.
لطفا قوانین رو مطالعه کنید و مطابق قوانین موضوعات مختلف رو در تاپیک های مختلف، با عنوان مناسب و در بخش مربوط مطرح کنید نه در ادامه این تاپیک.
یا علی