استفاده از htaccess در آپاچی تحت ویندوز (لوکال هاست)
سلام
در زیر راهنمایی استفاده از htaccess در آپاچی تحت ویندوز (لوکال هاست) است. این آموزش بسیار کاربردی است. مثلا با این کار شما می تونید بهینه سازی جوملا رو برای لینک هاتون در لوکال داشته باشید. قبل از هر کاری هم از فایلی که تغییر می دهید، پشتیبان بگیرید.
من از appserv نسخه 2.5.10 استفاده می کنم. این نسخه از AppServ از آپاچی نسخه 2.2 بهره می گیرد.
ابتدا آپاچی رو متوقف (stop) کنین.
فایل پیکربندی آپاچی httpd.conf رو باز کنین، این فایل در پوشه Apache2.2\conf جایی که appsev رو نصب کردین هست. توش دنبال این خطوط بهصورت جداگونه بگردین و با چیزی که زیرشون نوشته شده تغییر بدید.
این خط:
کد:
#LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
جایگزین شود با:
کد:
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
این خط:
کد:
AccessFileName .htaccess
جایگزین شود با:
کد:
AccessFileName ht.access
این خط:
کد:
<FilesMatch "^\.ht">
جایگزین شود با:
کد:
<FilesMatch "^ht\.">
هرجا این خط زیر رو دیدن:
جایگزین کنین با:
(سه جا احتمالا مشاهده می کنید!)
حالا شما میتونین از امکانات htaccess. توی آپاچی تحت ویندوز استفاده کنین٬ فقط بهجای htaccess. باید اسم فایلتون ht.access باشه.
پینوشت: فکر کنم توضیح واضحات باشه که بخوام بگم باید بعد از اتمام این مراحل آپاچی رو start کنین!
منبع :استفاده از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که برای نسخه قبلی آپاچی بود، و اصلاح اون توسط خودم برای نسخه جدید آپاچی!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علـــــــــــــی
پاسخ : استفاده از htaccess در آپاچی تحت ویندوز (لوکال هاست)
سلام
راه راحت تری هم هست، به این لینک مراجعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی