اضافه کردن چند قابلیت به smf (همین فروم)
سلام.
این فروم چند تا قابلیت کم داره
1- دکمه ی تشکر
2-حذف و ادیت پیامی که فرستادیم.
این دومیه خیلی مهمه
چون آدمیزاده دیگه! سوتی میده میخاد پاکش کنه یا میخواد حرفشو کامل کنه....
همین امروز یه تاپیک زدم و آقای کبیری جوابمو داد بعد باز جواب دادم. جواب و که دادم یه چیز دیگه مرتبط یادم اومد مجبور شدم دوباره زیرش یه پست بدم. بعد بنده خدا آقای کبیری اومد 2 تا پست و یکی کرد!
بد من باز یه چیز دیگه یادم اومد و اضافه کردم! باز آقای کبیری زحمت کشید و 3 تا پست و یکی کرد...
این خیلی بده و باره واقعا اضافی رو دوشه مدیریت میزاره.....
تقاضای اضافه کردن این قابلیت ها رو دارم که این بار از گردن مدیریت به گردن خود کسی که تاپیک میزنه باشه......
پاسخ : اضافه کردن چند قابلیت به smf (همین فروم)
سلام.
1- استفاده از بسته تشکر محدودیت هایی رو برای انجمن ایجاد می کنه که به همین دلیل تا بحال از اون استفاده نشده.
همچنین سیستم karma مدتی در انجمن فعال بود که بعدا با درخواست کاربران غیرفعال شد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- در زیر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مواردی با عنوان توصیه ها مطرح شده:
نقل قول:
قبل از ارسال سعی کنید تمرکز داشته باشید و سوال خود را به گونهای بیان کنید که فهم آن آسان و بدون ابهام و کژتابی باشد تا زودتر به جواب برسید.
کاربران عادی دسترسی ویرایش ارسالهای خود را ندارند! بنابراین توصیه میشود قبل از ارسال از دکمه پیش نمایش استفاده کنید.
یا علی