پاسخ : فروشگاه الکترونیکی؟؟
شما میتونی از VrituMart استفاده کنی
برای دریافت نسخه فارسی میتونی با Info [at] Mambolearn [dot] com تماس بگیری!
اگه ممکنه لینک دانلود انگلیسی این برنامه رو بزار ید
آیا این برنامه پرداخت با شتاب رو پشتیبانی میکنه؟
آیا با فارسی کامرس نمیشه این کار رو انجام داد که سمت راست صفحه پست های مامبو و سمت چپ صفحه آخرین محصولات فروشی نمایش داده بشه؟؟؟؟
virtumart.net
امکان پشتیبانی توسط شتاب توسط تیم اضافه شده.
خیر! کلا دو تا سیستم مجزا هستند مگر اینکه آستین بالا بزنید و این دوتا رو با هم ترکیب کنید!
آدرس رو اشتباه دادی آدرس درست اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینو گفتم که اگه کسی این مشکل رو داشت رفع بشه
ضمنا اگه آموزش انجام دادن شبیه این کار رو کسی داشت حتما بگه خیلی برام مهمه
[quote author=irantheme link=topic=2887.msg17799#msg17799 date=1163140518]
لازم به ذکر هست که جنس های فروشگاه من مجازی (قالب سایت و لوگو و بنر و...) هستند
[/quote]
همیشه استفاده از سیستم های تخصصی بهتر جواب رو میدن شما میخوای فروشگاه تمپلیت و . . . داشته باشی پس بگرد دنبال سیستمی که اختصاصا برای این منظور طراحی شده تا بهترین جواب رو بگیری
گذشته از این میتونی از کامپونت مربوط به این کار استفاده کنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سیستم فروش محصولات حقیقی هست کالاهایی که رومز مره کاربرد دارند
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم؟!
مرسی
واقعا کمکم کردی
در مورد آخرین پروژه خودتون بیشتر توضیح بدید چون من هم یه چیزی عین همین میخوام
به نظر شما از چه برنامه ای استفاده کنم؟
خوب اگه بخای سایت رو هم مدیریت کنی! Mambo + VirtueMart
اگه فقط فروش FarsiCommerece
بستگی به نیازت داره!
اگه شما میخوای فقط فروش تمپلیت داشته باشه من قبلا یه پروژه فروش تمپلیت نوشته (البته الان داارم یک پورتال گکاملتر و بهتر از اونم برای خودم مینویسم که هنوز تموم نشده) که برای فروش کذاشتم اگه اون رو میخوای بحثش خارج از این انجمنه و میتونی برام پیام شخصی بزاری
اما اگه یه سیستمی مبتنی بر مامبو میخوای من یک ماژول براش پیدا کردم که متاسفانه پولی هست میتونی از اون استفاده کنی و فکر کنم دوستان گروه مامبولرن هم اگه ازشون بخوای میتونند برات یک کامپونت برای این موضوع بنویسن
اما در مورد صحبت های اقای محمد که VirtueMart رو در کنار مامبو توصیه کردن باید عرض کنم اون جواب رو نمیده چرا که در سایت های فروش تمپلیت میبایست شما قابلیت چیدن تمپلیت ها رو بگونه ای داشته باشی که بشه در حالات مختلف پیش نمای پروژه رو به مشتری نشون داده اما VirtueMart برای چنین کاری توانایی نداره(البته شاید من در جریان نیستم)
در مورد FarsiCommerece هم چون خودم شخصا در گروه برنامه نویسی فارسیش حضور دارم میتونم 100% بهتون این اطمینان رو بدم که برای فروش تمپلیت اصلا مناسب نیست چرا که اگه این امکان وجود داشت من 9 ماه برای برنامه نویسی یک سیستم کامل فروش تمپلیت وقت صرف نمیکردم
نتیجه:
1= سفارش نوشتن یک کامپونت تخصصی فروش تمپلیت به گروه مامبولرن
2= خرید کامپونت اماده پولی (لینکش رو براتون میزام بعدا) از سایت های خارجی
3=استفاده از یک پورتال تخصصی فروض تمپلیت(میتونی باهام تماس بگیری
و مورد اخر هم اگه زیاد تخصصی بودن برات مهم نیست میتونی از مواردی که محمد خان گفتن استفاده کنی کم هزینه تر و میشه گفت راحت ترین مورد ممکن هست