4.6 فارسی رو بدین بیرون !!!!
سلام ...
مرسی بابت زحمات پی در پی شما دوستان مامبولرنی !!
آقا این 4.6 فارسی رو بدین بیرون ..
ما این همه تاپیک زدیم که 4,6 فارسی رو طبق زمانبندی تعیین شده بدین بیرون که مردم این همه معطل نشن ..
خوب ؟
آقای فیروز مندان باز هم گفته بودن اوایل هفته آینده !!! چرا روز و ساعت دقیق اعلام نمیشه !؟؟؟
منتظر جواب دوستان هستم !
پاسخ : 4.6 فارسی رو بدین بیرون !!!!
درسته حرف شما!
اما به این فکر کردید که چه مشکلاتی بر سر راه ما هست؟
تا حالا فکر کردید تیم داره چطوری کار میکنه؟
فکر میکنید کی مارو حمایت میکنه؟
میدونی نگهداری این پروژه چقدر هزینه داره؟
کی تامین میکنه؟ شما خودتون به شخصه تا بحال برای این پروژه هزینه کردید؟
همه دوستان فقط و فقط مصرف کننده هستند! ما هم زمانمون محدوده!
پس فکر میکنم بهترین راه صبر باشه!
چند روزی دیگه هم صبر کنید تا ....
همه اینها رو ما می دونیم و از شما بابت زحماتتون تشکر می کنیم !!!
خوب همه اینا رو براورد کنید و تاریخ دقیقی برای 4.6 و برای بخش ویژه اعلام کنید که همه خیالشون آسوده باشه !!
این راه خوبی نیست ؟
ما هم آدم هستیم! ممکنه مشکلی پیش بیاد!
زمان دقیقی ارائه نمیدیم!
اما به زودی در همین روزها منتشر میکنیم
جناب دردسر
2 باگ در مامبو 4.6.1 پیدا شد که هنوز از طرف تیم اصلی مامبو پچی ارائه نشده در صورتی که تیم مامبولرن به کمک گروه کاپدا این مشکل رو حل کرده و به زودی منتشر میکنه .
متاسفانه مشکل ما این هست که میخواییم نسخه ای بدون مشکل در اختیار شما بذاریم در صورتی که میتونستیم مثل سایر گروه ها یک فایل زبان رو ترجمه کنیم و منتشر کنیم .
و یک نوید میدم به اون دسته از دوستانی که از مامبو سوء استفاده میکردند :
اگر در انتشار این نسخه مقداری تاخیر به وجود اومد یک دلیل دیگه هم وجودد اشت و اون ثبت این نسخه در شورای انفورماتیک بود . از این پس با شرکتهایی همچون تسهیل گستر و ... از طریق قانونی برخورد میکنیم .
امیدواریم یک روز فرهنگ اپن سرس در ایران بهینه بشه تا ما مجبور به اقداماتی این چنینی نشیم .
این شرکت تسهیل گستر اساسا خیلی باحال هست !! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه درباره ما :
اساسا" اندیشه های ابتکار آمیز در راستای سرویس دهی موفق، فلسفه وجودی این شرکت را تشکیل می دهد.
انگیزه تاسیس این شرکت، بنای مجموعه ای با ایمان و متخصص بوده تا بتواند خدماتی بی نظیر را به آحاد مردم و برای هم میهنان عزیز ارائه نموده و دنیایی الکترونیکی بسازد که ملت ایران را در آن سهیم سازد و تحقق ایران الکترونیکی را عبادت میداند .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=webpen link=topic=2895.msg17875#msg17875 date=1163240302]
این شرکت تسهیل گستر اساسا خیلی باحال هست !! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه درباره ما :
اساسا" اندیشه های ابتکار آمیز در راستای سرویس دهی موفق، فلسفه وجودی این شرکت را تشکیل می دهد.
انگیزه تاسیس این شرکت، بنای مجموعه ای با ایمان و متخصص بوده تا بتواند خدماتی بی نظیر را به آحاد مردم و برای هم میهنان عزیز ارائه نموده و دنیایی الکترونیکی بسازد که ملت ایران را در آن سهیم سازد و تحقق ایران الکترونیکی را عبادت میداند .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
سلام
من تبریز هستم و این شرکتو می شناسم.
این شرکت سایتایی که با این دزدیش درست می کنه 1.5 تا دو میلیون می فروشه.
پس از قیمتهای نجومیش اطلاع نداری!
عجب طراحی هم میکنه !
قالبهاش با فایرفاکس مثل خمیر وامیره !!
الان سرو کله مسولین مامبو لرنی پیدا میشه می گن : تاپیک رو منحرف نکنید ....
پس من مثل یک شهروند خوب می گم ... تاپیک رو منحرف نکنید :D