آیا می شه من مامبو رو داونلود کنم و با اسم خودم برا خودم
سلام دوستان ..
آیا می شه که من مامبو شما رو نصب کنم ........
اون کپی رایت پایین رو عوض کنم و با اسم خودم بزنم برا سایت خودم که اسم مامبو و .... در پایین سایتم نباشه ؟؟؟
آخه اصولا باید بشه چون مامبو اوپن سورس هست ...
ولی .......................
فایل های 4.5.3h که کد شده هستن ... پس چطوری فوتر رو عوض کنم ؟؟؟
کمکم کنید که بتونم اسم خودم رو پایین صفحه ها بزنم و اسمی از مامبو نیاد !!!
منتظر کمک دوستان هستم.
Re: آیا می شه من مامبو رو داونلود کنم و با اسم خودم برا خو
سلام
همان طور که در اطلاعات پیش فرض مامبو وجود دارد
برای حمایت از ما اميدواريم کپی رایت را از پایین صفحات حذف نفرمایید
ولی شما می توانید آن را حذف نمایید اما این فکر را نکنید که با حذف نام مامبو از پایین سایت شما هیچ کس نخواهد فهمید که این سایت با مامبو کار شد
در مورد کپی رایت مامبو چندین بار در انجمن سوال مطرح شده است اگر جستجو می کردید پیدا می کردید
1- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
دوست عزیز فکر نمیکنی مطرح کردن این سوال اینجا یه کم عجیب باشه. خیلی ها کپی رایت مامبو رو ور میدارن ولی دیگه نمیان تو تالارش بپرسن که چه جوری میشه این کار رو کرد.
قبلا پاسخ داده شده.
عیبی نداره علی جان. هر که میخاد بپرسه. دوستان هم جواب میدن تا جایی که بشه.
ولی فکر می کنم نامرديه در حق اون کسايی که اومدن نشستن عرق ريختن تا اين مامبو رام نشدنی رو فارسی کنن -- من که خودم چند جا از مامبو نام بردم حتی دارم تبليغش رو توی سايتم انجام ميدم.
در ثانی شايد از هر 100 تا بازديد کننده 10 تاش نفهمه سايت با مامبو کار می کنه ولی 90 تای بقيه چی؟
با سلام من با کلیه حرف های مسئولین سایت موافق هستم .
ولی...
به نظر من افراد عامی ( فقط استفاده کننده گان اطلاعات سایت ) نیاز نیست که بدونند مثلا مامبو مجانیه یا توسط کی فارسی شده . همچنین افرادی که یه کم کار کرده باشند غیر ممکنه که مامبو و سایت پشتیبانش را نشناسند .
البته امید وارم از حرف من ناراحت نشده باشید . ;)
تشکر از پشتیبانی خوبتون .
پاسخ : آیا می شه من مامبو رو داونلود کنم و با اسم خودم بر
برای تغییر می توانید قالب مدیریت را باز کرده و تغییرات را در فایل های cpanel.php و login.php ایجاد کنید .
یک جواب خلاصه و کوتاه که این همه جر و بحث نداره دوستان عزیز .
سلام. :)
لطفا قوانین سایت را رعایت کنید.آخرین پست این تاپیک سال 2006 هست :)
کد:
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
سلام
[quote author=iransohrab link=topic=316.msg102415#msg102415 date=1235476628]
برای تغییر می توانید قالب مدیریت را باز کرده و تغییرات را در فایل های cpanel.php و login.php ایجاد کنید .
یک جواب خلاصه و کوتاه که این همه جر و بحث نداره دوستان عزیز .
[/quote]
در ضمن، راهنماییتون هم غلط هست. بارها و بارها این سوال در انجمن مطرح شده و ما همیشه پاسخ دادیم و بحثی هم نشده. اینجا هم همون اول کار پاسخ داده شده و بعد از اون دوستان با همدیگه صحبت کردند که اشکالی در روند تاپیک پیش نیاوورده.
این راهنمایی که شما کردی فقط برای اینه که بخوایی مامبو رو با اسم خودت جا بزنی. مثلاً بری پیش یه شرکت و قرارداد ببندی و بگی آره من اینو نوشتم و اینم کپیرایتشه.
البته همینکار رو خیلیا الان میکنن و اگر اون شرکت یک آدم اینکاره داشته باشه با دیدن اولین صفحه متوجه میشه که ... .
در هر صورت جوابی که شما دادی غلط هستش و ربطی به سوال ایشون که زمان قلقله میرزا مطرح کرده نداره. البته این سوال مربوط به نسخه خیلی قدیمی مامبو هست که اونموقع اینی که شما میگید کمی متفاوت بود و ... .
البته سعی کنید:
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=316.msg102422#msg102422 date=1235482202]
قوانین سایت را رعایت کنید
[/quote]
البته این حرفا رو نزدم که ... . فقط خواستم متوجه بشید که این بند از قانون دلیلش چیه. ممکن هستش که برخی سوالاتی که هم اکنون در انجمن مطرح میشه و پاسخ داده میشه بعدها (برای نسخه بعدی) بگن که خوب برای چی اینا میگن فلان و فلان و ... .
یا حق