دوستان من جوملا زا سایت خود جوملا گرفتم Version 1.5.15 چطوری میشه فارسیش کرد؟ نمیخوام ارتقا بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من جوملا زا سایت خود جوملا گرفتم Version 1.5.15 چطوری میشه فارسیش کرد؟ نمیخوام ارتقا بدم
سلام
میشه بپرسم چرا نمیخواین ارتقا بدین ؟
برای فارسی سازی باید جوملا فارسی مورد نظر خودتون رو دانلود کنید و پوشه زبان رو جایگزین کنید ( که توصیه نمیشه )
شاد و سلامت در پناه ایزد
چون مسخره هست از همش همین بهتره هر چی باشه کلی وقته روش کار شده هر از 1 دقیقه یکی دیگه میاد تا یه چیزه درست نیاد 4 5 ماه استفاده نمیکنم
حالا چیکار میشه کرد که هیچ مشکلی نداشته باشه؟
به نظرم به روز باشی بهتره تا اینکه بخوای به یه cms قدیمی بچسبی.چونکه بهش مسلطی! اینجوری بیشتر عقب میمونی. عصر اطلاعاته دیگه،چه بخوای چه نخوای میره جلو و نمیشه همهس اطلاعات دنیا رو با هم داشت. اما تو زمینه ی کاری خودت هر چی به روز باشی به نفع خودته.میدونم زور داره.منم اعصابم خورد میشه اما صلاح تو اینه!تازه از امکانات جدیدش هم میتونی استفاده کنی.علاوه بر اینکه از نظر امنیت سایتت هم خیالت راحت تره چون به هر حال هر ورژنی کلی باگ ازش گرفته میشه و تو ورژن بعدی مشکلاتش کمتر میشه و سازگاریش بیشتر.باز میل خودته.
سلام
[quote author=Patriot link=topic=28069.msg141809#msg141809 date=1279575654]
چون مسخره هست از همش همین بهتره هر چی باشه کلی وقته روش کار شده هر از 1 دقیقه یکی دیگه میاد تا یه چیزه درست نیاد 4 5 ماه استفاده نمیکنم
حالا چیکار میشه کرد که هیچ مشکلی نداشته باشه؟
[/quote]
لطفا چنین فکری نکنید چون به زودی دچار مشکل خواهید شد.
حتما و بدون شک ارتقا بدید.
نسخه های آخر همگی امنیتی هستند به این معنی که در صورت عدم ارتقا مشکل امنیتی برای سایتتون ایجاد خواهد شد.
یا علی
حق با شماست اما به نظرتون اگر مشکل نداشتن هی ارتقا میدادن؟
حالا من یعنی جز ارتقا راه دیگه ای ندارم؟
جوملا جزو 3 CMS برتر دنیا بوده تا به امروز
از اون جا که جوملا فوق العاده کاربر پسند هست و تا حد بسیار زیادی کاربر نیاز به کد نویسی نداره طبیعاً دشمنان زیادی هم داره
این ارتقا ها دلیل بر مشکل نیست ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
حالا شد یه حرفی
اما یه مشکل داره الان یه نفر مثه میخواد فاریش کنه تا ارتقا نده درست نمیشه
یا مثلا توی یه تاپیک دیگه یه مشلی گفتم الان چند روزه کسی بلد نیست بگه مشکل چیه
اینا هم مشکلاتش هست که امیدوارم رفع بشه
سلام
روی نسخه های جدید هم کار شده.
این نسخه های ارتقا، امنیتی هستند. به این معنی که وقتی نسخه 1.5.16 منتشر شد یعنی مشکلاتی در نسخه قبل (1.5.15) پیدا شده که در نسخه جدید رفع شدن.
حالا ممکنه اشکالاتی وجود داشته باشه که هنوز در نسخه جدید (1.5.16) کشف یا رفع نشده باشه، یا اینکه خود نسخه جدید (1.5.16) مشکلاتی داشته باشه که در یکی از این دو حالت، پس از رفع اشکالات نسخه جدیدی منتشر میشه.
بنابراین همیشه نسخه جدید برای رفع اشکالات نسخه قبل نیست. ممکنه اشکالاتی از پیشتر هم وجود داشته باشه که در نسخه قبل کشف یا رفع نشده باشه!
بهرحال با انجام روش زیر، می تونید جوملای خودتون رو همزمان هم به جوملا فارسی تبدیل کنید و هم به آخرین نسخه ارتقا بدید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
یعنی فقط یه راه داره اونم ارتقا
اره ارتقا خوبه اما این مشکله که تا ارتقا ندی درست نمیشه
ادامه مطلب چی؟