سلام دوستان..........
امروز متوجه شدم که فایل xml نقشه سایتم دچار مشکل شده از دوستان کسی میدونه مشکل چیه ؟
هیچ چیز جدیدی هم نصب نکردم!!!!
dspworld.gigfa.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=x ml
** اصلاح لینک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان..........
امروز متوجه شدم که فایل xml نقشه سایتم دچار مشکل شده از دوستان کسی میدونه مشکل چیه ؟
هیچ چیز جدیدی هم نصب نکردم!!!!
dspworld.gigfa.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=x ml
** اصلاح لینک
سلام
چند لینک در این نقشه موجود است ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
زیاد نیست 76 تا
این کد رو خودتون به کامپوننت اضافه کردید ؟ :
هیچکس تنهاتر از خدا نیستکد:<div style="text-align: center;"><div style="position:relative; top:0; margin-right:auto;margin-left:auto; z-index:99999">
<script type="text/javascript">
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-3523340-1']);
_gaq.push(['_setDomainName', '.gigfa.com']);
_gaq.push(['_trackPageview']);
(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] : '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();
</script>
</div></div>
نه من هیچ چیزی اضافه نکردم.
تا حالا هم درست کار میکرد هم وب مستر گوگل و هم در گوگل انالیز ولی چند روزه که مشکل پیدا کرده
من یه نقشه جدید ساختم و مشکل حل شد O0 ولی تعداد باز دیدها صفر شد اما تعداد لینکها همون 76 تا است.ایا تغییر نقشه سایت در وبمستر گوگل روی مطالب ایندکس شده تاثیر میزاره ؟
پس مشکل شما از کش کامپوننت بوده. بهتر بود همون نقشه رو یکبار کش رو خالی میکردید تا ... !
نقشه جدید رو معرفی کنید به گوگل. برای مطالب ایندکس شده مشکلی پیش نمیاد انشاالله. نقشه سایت بیشتر جنبه معرفی لینک صفحات تازه رو داره و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
کش رو هم خالی کردم جواب نداد ولی خوب با نقشه جدید مشکلی نیست .فعلا البته