چگونگی انتقال کلیه ایمیل ها به سرور جدید
با سلام.
من یک وب سایت دارم که از Cpanel استفاده می کنم. حالا دقیقا یه سایت دیگه با نام دیگه گرفتم که قراره ورژن جدید سایت قبلیم باشه.
من توی سایت قبلیم 7 تا ایمیل داشتم مثل:admin,u.info,members و .... حالا سایت جدید رو راه اندازی کردم و همه بخش هاش تموم شده . الان یادم اومد که ایمیل هام رو هنوز به این سرور منتقل نکردم.
می شه راهنمایی کنید که به چه صورت انجام می شه. فقط می خوام ایمیل هام رو با همون نام به سرور جدید منتقل کنم.
(( توی سرور جدید یه admin می سازم و ایمیل هایی که توی admin قبلی بوده رو منتقل کنم)) حالا بگید چطوری!!
بسیار بسیار سپاس :police:
پاسخ : چگونگی انتقال کلیه ایمیل ها به سرور جدید
سلام
کلیه ی محتوای ایمیل ها در پوشه ی زیر میباشد: (با فرض اینکه آدرس سایت شما mysite.com و یوزر سایت mysi بوده باشه)
home/mysi/mail/mysite.com
یا علی
سلام.
دمت گرم داداش پیداشون کردم. بسیار سپاس
ببینم یعنی اگه من همه محتویات این پوشه ها رو عینا به سرور جدید منتقل کنم همه چی درست می شه؟
(در صورتی که عین همین ایمیل ها رو اونجا درست کرده باشم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بله محتوای ایمیلها منتقل خواهد شد.
یا علی
آخه رفتم به کنترل پنل ایمیل ها و حجم ایمیلهایی که در اینباکس بود حدود 6 مگابایت بود. در حالی که وقتی به آدرس بالا رفتم سرتا پاش رو جمع کردم به 100 کیلوبایت هم نمی رسید پس بقیه اش کجاست؟
اقا شما درست گفتید من اشتباه کردم. بله حجمش 5.7 مگابایت بود.
اگه می شه این پست روپاک کنید.
تشکر ایلرم
سلام
کلا پیشنهاد می شه از قابلیت فوروارد استفاده کنید و ایمیل ها رو در جیمیل و یاهو به طور متمرکز مدیریت کنید.
با تنظیم جیمیل و یاهو حتی می شه به اسم ایمیل های سایتتون ایمیل فرستاد.
یا حــــــــق
تاپیک به بخش متفرقه منتقل شد