ایجاد خطا در سایت پس از ارتقاء
سلام
نسخه قبلی جوملای من 1.5.14 بود و اکنون به 1.5.20 ارتقاء پیدا کرده است .
ولی مشکل اینجاست که با کلیک کردن بر روی هر یک از لینکها و محتوای سایتم این پیغام می آید :
کد:
Fatal error: Call to a member function isAdmin() on a non-object in /home/sihdotir/public_html/plugins/system/remember.php on line 48
آدرس سایت : Sih.ir
پاسخ : ایجاد خطا در سایت پس از ارتقاء
سلام . عذرخواهی میکنم .
این مشکل از ارتقاء نبود . از پلاگین بود . که پلاگین را غیر فعال کردم و درست شد .
ولی مشکلی که اکنون وجوددارد این است که تصاویری که در کنار مطالب است ظاهر نمیشود . آیا با ارتقاء ، پریمیشن ها تغییر کرده اند ؟ میدانید کدام شاخه یا فایل دچار این مشکل شده اند ؟
آدرس چند صفحه مشکل دار :
متشکر
سلام
بررسی کنید با قالب پیشفرض هم این مشکل هست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
حتما چک میکنم .
فعلا خرابکاری دیگه ای شده که هر جوری سعی میکنم جمش کنم نمیشه !
طراح قبلی قالب ( مدیریت ) امکانی بنام " خلاصه مطلب " گذاشته بود که در جوملای پیش فرض همچین چیزی وجود ندارد . خب از کجا فهمیدم ؟ از اونجاییکه وقتی 1.5.14 را به 1.5.20 با همان سبک و سیاقی که توضیح داده بودند ارتقاء دادم , متوجه شدم دیگر قسمتی بنام خلاصه مطلب وجود ندارد.
تاکید میکنم که جوملایی که باهاش کار میکنم در قسمت مدیریت خیلی دستکاری شده .
به نظر شما چه فایلهایی را میبایست کپی کنم و چه فایلهایی را نباید کپی کنم , تا ارتقاء صورت پذیرد . ( ارتقاء دستی)
ممنون
وقتی ما نمیدونیم ممکن هست چه فایلهایی تغییر داده شده باشد مشخصاً نمیتونیم پاسخی به شما بدهیم !
چون ما نمیدونیم چه تغییراتی در جوملای شما ایجاد شده است و سورس جوملای شما به چه صورت است ! وظیفه برنامه نویس بوده که به شما change log ارائه کنند تا بتونید برای ارتقا از آن استفاده کنید.
متأسفانه کمک خاصی نمیتونیم بکنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
متشکر
من ابتدا فکر میکردم که این تغییراتی که انجام شده است در template مدیریت است ولی اینگونه نبود .
برنامه نویس قبلی چیزی درباره این موضوع نگفت .
فقط میخواستم بدونم که اگر تغییرات مثلا در چند تا فایل خاص خلاصه میشه ، اونها رو رونویسی نکنم . و یا حتی فولدر را نیز بروز رسانی نکنم .
حالا سوال را طور دیگری مطرح میکنم : آیا تغییراتی که ارتقاء جوملا انجام میدهد در فایلها و فولدرهای خاصی است ؟ یا اینکه تمامی فایلها و فولدرها را تغییر میدهد ؟
آیا با دادن یوزر پس شما یا سایر دوستان میتوانند تشخیص دهند که این تغییرات در چه فایلها و یا فولدری صورت پذیرفته است ؟
ممنون
کاری زمانبر هست ! چون یک صفحه دو صفحه نیست ! نزدیک به 10000 صفحه کد هست که برخی از این صفحات به 2500 خط میرسند !
change log عموماً به این منظور ارائه میشه !
برای نسخ مختلف جوملا change log موجود است ! شاید بتونید استفاده کنید ولی اون هم کاری سخت و دشوار هست و ارزشش رو نداره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
تشکر از راهنماییتون
پس بهترین راه اینه که دم برنامه نویس رو ببینم .