خطا! ناتوان در باز کردن و ویرایش فایل configuration.php
سلام
زمانی که در قسمت پیکربندی مدیریت جوملا میروم و تغییری میدهم این پیغام ظاهر میشود و هیچ تغییری را انجام نمیدهد :
خطا! ناتوان در باز کردن و ویرایش فایل configuration.php
پریمیشن فایل configuration.php را از 644 به 755 تبدیل کردم . حتی 777 هم تبدیل کردم ولی باز مشکل همانطور باقیست .
ضمنا فایل وجود دارد و ظاهرا مشکل خاصی نباید باشد و با تغییرات مستقیم در فایل ، در سایت اعمال میشود ولی در صفحه مدیریت مشکل وجود دارد
پاسخ : خطا! ناتوان در باز کردن و ویرایش فایل configuration.php
سلام
ftp را بصورت دستی در فایل configuration تنظیم کنید. مشکلتون حل میشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام مشکل من هم همینه فقط بلد نیستم اف تی پی را دستی تنظیم کنم
اگه ممکنه کمکم کنید
از نرم افزار های مخصوص ارتباط با اف تی پی مثل file zilla استفاده کنید
فایل configuration.php رو در کامپیوترتون و با استفاده از نوت پد باز کنید و ویرایش رو انجام بدید. بعد از طریق نرم افزار روی هاست آپلود کنید. البته بایدبرای جایگزینی صحیح replce کنید
دقت كنيد محتواي در قسمت پيكره بنده در مقابل configuration.php نوشته شده قابل ويرايش! يا غير قابل ويرايش!
اگر غير قابل ويرايش بود چك باكس "ذخيره تغييرات در حالت غير قابل ويرايش" را انتخواب كنيد. سپس تنظيمات مورد نظر رو انجام بديد.
نكته بعدي هم اينه كه اگه خواستيد محتواي configuration.php رو كپي كنيد و در notepad باز كنيد ، پس از انجام ويرايش هاي مورد نظر فايل را از گزينه Save as به نام configuration.php ذخيره كنيد و همچنين هنگام ذخيره در پنجره Save As در مقابل كادر Encoding
گزينه UTF-8 را انتخواب نماييد تا مطالب فارسي قالب دچار مشكل نشوند.
با سلام و خسته نباشید.
اگر غير قابل ويرايش بود چك باكس "ذخيره تغييرات در حالت غير قابل ويرايش" را انتخواب كنيد.
این قسمت دقیقا کجاست؟ من هر چی میگردم نیست :(
دروود
جستجو !
پرمیشن (permition ) در مدیریت پنل هاستینگ شما هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
شاد و سلامت در پناه ایزد