-
خطا در سايت
با سلام اين خطاها در مديريت و در خود سايت بوجود آمده .لطفا راهنمايي كنيد
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in //public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 102
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 105
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 682
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
-
پاسخ : خطا در سايت
سلام
از تنظیمات کلی سایت -> سرور -> گزارش خطا رو روی ساده تنظیم کنید.
یا علی
-
ديگه وارد مديريت سايت هم نمي شود هر وقت مي خواهيم وارد شويم وارد صفحه اصلي سايت مي شود . راهنمايي كنيد
-
سلام
چه تغییراتی در سایت دادید؟
ممکنه در سرور تغییراتی داده باشن، از مدیر هاست هم سئوال کنید.
یا حــــق
-
سلام
نسخه php هاست را بررسی کنید چند است ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
سلام هيچ تغييري در سايت ندادم.نسخه php 5.2.6 است .
با سلام .مدير هاست مي گويد از طرف سرور در كانادا گفته شده بايد php.ini disabled شود.
** دو پست یکی شد.
-
سلام.
[quote author=ehsa2009 link=topic=29553.msg148884#msg148884 date=1286549776]
با سلام .مدير هاست مي گويد از طرف سرور در كانادا گفته شده بايد php.ini disabled شود.
[/quote]
این دلیل بوجود اومدن خطا هایی هست که اشاره کردید.
[quote author=سعید link=topic=29553.msg147700#msg147700 date=1285321666]
از تنظیمات کلی سایت -> سرور -> گزارش خطا رو روی ساده تنظیم کنید.
[/quote][quote author=ehsa2009 link=topic=29553.msg147718#msg147718 date=1285336902]
ديگه وارد مديريت سايت هم نمي شود هر وقت مي خواهيم وارد شويم وارد صفحه اصلي سايت مي شود.
[/quote]
این مشکل در اثر تغییر وضعیت گزارش خطا بوجود نیومده.
تغییر دیگه ای در سایت یا تنظیمات ایجاد نکردید؟
[quote author=ehsa2009 link=topic=29553.msg147718#msg147718 date=1285336902]
ديگه وارد مديريت سايت هم نمي شود هر وقت مي خواهيم وارد شويم وارد صفحه اصلي سايت مي شود.
[/quote]
منظورتون این هست که بعد از ورود دوباره به صفحه ورود مدیریت برمی گرده یا صفحه اصلی خود سایت؟
یا علی
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان و مدیران محترم انجمن ، ابتدا از انجمن بسیار پربار و زحمت بسیار زیادی که در زمینه ارائه اطلاعات تخصصی متحمل شدید ، کمال تشکر و قدردانی را دارم .
من در حال حاضر از ویبولتن استفاده میکنم اما بنظرم جوملا امکانات و برجستگی هایی در زمینه های طراحی سایت داره و خیلی مشتاق هستم که تجربه کامل و حرفه ای در زمینه جوملا داشته باشم .
دیدم اسم این تاپیک شبیه به سوالی هست که دارم و موضوع مشابهی نیز پیدا نکردم ، گفتم همینجا موردم رو مطرح کنم . قبلا از توجه همه شما بزرگواران تشکر میکنم .
دیشب من جوملا رو روی لوکال هاست نصب کردم ، اما وقتی نصب تموم میشه و سایت در لوکال بالا میاد ، توی صفحه اصلی سایت با یوزر ادمین و پسوردی که خودم دادم میتونم لاگین بشم ، اما برای ورود به پنل مدیریت ، هرچی یوزر و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وارد نمیشه . نزدیک به پنج تا شش بار هم کل فایل ها رو پاک کردم و از ابتدا نصب کردم . فکر میکنید این مشکل چطور حل میشه ؟
با تشکر ، نیروانا
بدرود
-
[quote author=Nirvana link=topic=29553.msg149083#msg149083 date=1286868597]
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان و مدیران محترم انجمن ، ابتدا از انجمن بسیار پربار و زحمت بسیار زیادی که در زمینه ارائه اطلاعات تخصصی متحمل شدید ، کمال تشکر و قدردانی را دارم .
من در حال حاضر از ویبولتن استفاده میکنم اما بنظرم جوملا امکانات و برجستگی هایی در زمینه های طراحی سایت داره و خیلی مشتاق هستم که تجربه کامل و حرفه ای در زمینه جوملا داشته باشم .
دیدم اسم این تاپیک شبیه به سوالی هست که دارم و موضوع مشابهی نیز پیدا نکردم ، گفتم همینجا موردم رو مطرح کنم . قبلا از توجه همه شما بزرگواران تشکر میکنم .
دیشب من جوملا رو روی لوکال هاست نصب کردم ، اما وقتی نصب تموم میشه و سایت در لوکال بالا میاد ، توی صفحه اصلی سایت با یوزر ادمین و پسوردی که خودم دادم میتونم لاگین بشم ، اما برای ورود به پنل مدیریت ، هرچی یوزر و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وارد نمیشه . نزدیک به پنج تا شش بار هم کل فایل ها رو پاک کردم و از ابتدا نصب کردم . فکر میکنید این مشکل چطور حل میشه ؟
با تشکر ، نیروانا
بدرود
[/quote]
سلام
خوش آمدید.
لطفاً در یک تاپیک مجزا مشکل خود را بیان کنید. موضوع سوال شما با عنوان این تاپیک سازگاری ندارد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست