سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: خطا در سايت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

خطا در سايت

با سلام اين خطاها در مديريت و در خود سايت بوجود آمده .لطفا راهنمايي كنيد
    Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in //public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 102

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 105

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 682

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : خطا در سايت

سلام

از تنظیمات کلی سایت -> سرور -> گزارش خطا رو روی ساده تنظیم کنید.

یا علی

ديگه وارد مديريت سايت هم نمي شود هر وقت مي خواهيم وارد شويم وارد صفحه اصلي سايت مي شود . راهنمايي كنيد

تشکر شده 116 بار در 81 ارسال

سلام

چه تغییراتی در سایت دادید؟
    ممکنه در سرور تغییراتی داده باشن، از مدیر هاست هم سئوال کنید.

یا حــــق

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام

نسخه php هاست را بررسی کنید چند است ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام هيچ تغييري در سايت ندادم.نسخه php 5.2.6 است .

با سلام .مدير هاست مي گويد از طرف سرور در كانادا گفته شده بايد php.ini disabled شود.

** دو پست یکی شد.

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

سلام.

[quote author=ehsa2009 link=topic=29553.msg148884#msg148884 date=1286549776]
    با سلام .مدير هاست مي گويد از طرف سرور در كانادا گفته شده بايد php.ini disabled شود.
    [/quote]

این دلیل بوجود اومدن خطا هایی هست که اشاره کردید.

[quote author=سعید link=topic=29553.msg147700#msg147700 date=1285321666]
    از تنظیمات کلی سایت -> سرور -> گزارش خطا رو روی ساده تنظیم کنید.
    [/quote][quote author=ehsa2009 link=topic=29553.msg147718#msg147718 date=1285336902]
    ديگه وارد مديريت سايت هم نمي شود هر وقت مي خواهيم وارد شويم وارد صفحه اصلي سايت مي شود.
    [/quote]

این مشکل در اثر تغییر وضعیت گزارش خطا بوجود نیومده.

تغییر دیگه ای در سایت یا تنظیمات ایجاد نکردید؟

[quote author=ehsa2009 link=topic=29553.msg147718#msg147718 date=1285336902]
    ديگه وارد مديريت سايت هم نمي شود هر وقت مي خواهيم وارد شويم وارد صفحه اصلي سايت مي شود.
    [/quote]

منظورتون این هست که بعد از ورود دوباره به صفحه ورود مدیریت برمی گرده یا صفحه اصلی خود سایت؟

یا علی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

با سلام خدمت دوستان گرامی

دوستان و مدیران محترم انجمن ، ابتدا از انجمن بسیار پربار و زحمت بسیار زیادی که در زمینه ارائه اطلاعات تخصصی متحمل شدید ، کمال تشکر و قدردانی را دارم .

من در حال حاضر از ویبولتن استفاده میکنم اما بنظرم جوملا امکانات و برجستگی هایی در زمینه های طراحی سایت داره و خیلی مشتاق هستم که تجربه کامل و حرفه ای در زمینه جوملا داشته باشم .

دیدم اسم این تاپیک شبیه به سوالی هست که دارم و موضوع مشابهی نیز پیدا نکردم ، گفتم همینجا موردم رو مطرح کنم . قبلا از توجه همه شما بزرگواران تشکر میکنم .

دیشب من جوملا رو روی لوکال هاست نصب کردم ، اما وقتی نصب تموم میشه و سایت در لوکال بالا میاد ، توی صفحه اصلی سایت با یوزر ادمین و پسوردی که خودم دادم میتونم لاگین بشم ، اما برای ورود به پنل مدیریت ، هرچی یوزر و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وارد نمیشه . نزدیک به پنج تا شش بار هم کل فایل ها رو پاک کردم و از ابتدا نصب کردم . فکر میکنید این مشکل چطور حل میشه ؟

با تشکر ، نیروانا
    بدرود

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

[quote author=Nirvana link=topic=29553.msg149083#msg149083 date=1286868597]
    با سلام خدمت دوستان گرامی

دوستان و مدیران محترم انجمن ، ابتدا از انجمن بسیار پربار و زحمت بسیار زیادی که در زمینه ارائه اطلاعات تخصصی متحمل شدید ، کمال تشکر و قدردانی را دارم .

من در حال حاضر از ویبولتن استفاده میکنم اما بنظرم جوملا امکانات و برجستگی هایی در زمینه های طراحی سایت داره و خیلی مشتاق هستم که تجربه کامل و حرفه ای در زمینه جوملا داشته باشم .

دیدم اسم این تاپیک شبیه به سوالی هست که دارم و موضوع مشابهی نیز پیدا نکردم ، گفتم همینجا موردم رو مطرح کنم . قبلا از توجه همه شما بزرگواران تشکر میکنم .

دیشب من جوملا رو روی لوکال هاست نصب کردم ، اما وقتی نصب تموم میشه و سایت در لوکال بالا میاد ، توی صفحه اصلی سایت با یوزر ادمین و پسوردی که خودم دادم میتونم لاگین بشم ، اما برای ورود به پنل مدیریت ، هرچی یوزر و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وارد نمیشه . نزدیک به پنج تا شش بار هم کل فایل ها رو پاک کردم و از ابتدا نصب کردم . فکر میکنید این مشکل چطور حل میشه ؟

با تشکر ، نیروانا
    بدرود

[/quote]

سلام

خوش آمدید.

لطفاً در یک تاپیک مجزا مشکل خود را بیان کنید. موضوع سوال شما با عنوان این تاپیک سازگاری ندارد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)