پاسخ : بک آپ از محتوایات سایت
سلام
شما خودتون قبلا در آدرس زیر همین سوال رو پرسیدید و جواب گرفتید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا از ارسال تاپیکهای تکراری خودداری کنید.
درضمن حرفی که پشتیبانی هاستینگ به شما زده غیرمنطقی است چرا که تمدید هاست و دامین بصورت لحظه ای است یعنی وقتی چند روز به پایان مهلت آن مانده است، همین الان میتونن واستون تمدید کنن مگراینکه مشکل مالی باشه و از این کار خودداری کنند.
یا علی
ممنون
البته هاستم رو همون موقع تنظیم کردم که به طور خودکار بک آپ بگیره ! ولی نمی دونم این بک آپ هاش کجا ذخیره می شه و به چه دردی می خوره ! احتمالا تو خودش ذخیره می کنه که اگه اکسپایر بشه به درد من نمی خوره
من بیشتر منظورم بک آپ کلی از دیتابیس بود که فکر می کنم باید از طریق phpMyAdmin این کارو انجام بدم که اگه بازم سوالی داشتم می پرسم
من الان از طریق phpMyAdmin از دیتابیسم بکآپ گرفتم یعنی در واقع اکسپورت کردم .فقط می خوام مطمئن شم که درست انجام دادم یا نه
فضای اشغال شده هاست من تقریلا 50mg هست ولی این فایلی که ذخیره شد تقریبا 5mg هست بدون زیپ
نمی دونم آیا همین فایل بک آپ هست یا نه؟!
سلام شما تا اینجای کار از دیتا بیس پشتیبان گرفته اید.
برای ادامه تمام فایل های سایتتون رو از طریق filemanager زیپ کنید و اونم دانلود کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
به torghoundy:میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟!من زیاد متوجه شدم
دقیقا کدوم فایلها منظورتون هست ؟ و ججوری در داخل هاست می شه زیپ کرد؟
سلام
تمام محتویات داخل پوشه httpdocs یا www یا public_html (این مورد به نوع کنترل پنل شما بستگی داره) رو از طریق filemanager زیپ کنید.
یعنی فایل ها و پوشه ها رو انتخاب کنید و به دنبال گزینه compress یا zip بگردید و با این روش فایل های سایتتون رو زیپ کنید و دانلود کنید.
بعد انجام این کار شما با اون بک آپی که قبلاً از دیتابیستون گرفتین و این فایل زیپی که الان درست کردید یک بک آپ دستی از وبسایتتون گرفتید و حتی می تونید در لوکال هم ازش استفاده کنید.
این file manager که میگید یه نرم افزاره؟!!
control panele من بلسک هست و فایل هام در داخل filemanager-->httpdocs هست
خوب من فکر کنم تونستم یه کارایی بکنم
پلسک یه قسمت داره به اسم بک آپ منجیر که بک آپ هایی رو که هرهفته از سایت می گیره(به صورت خودکار که البته اونم باید تنظیم کرد) در قسمت server repository نگه داری می کنه
من اون بک آپشو که حدود 21 mg بود رو دارم دانلود می کنم.البته زیپ هست
فکر می کنم بک آپ محتویات سایت هست درسته؟
سلام
درسته
اما به تاريخ ساخت بسته توجه كنيد ، اون تاريخ آخرين بك آپ گرفته شده از سايت شما هست.