سلام
تو کامپوننت morefore وقتی که میریم داخل گالری عکس همون اول کار که باید آلبوم رو انتخاب کنیم یه عکس فیل نشون میده اون رو چطوری باید حذف کنم ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تو کامپوننت morefore وقتی که میریم داخل گالری عکس همون اول کار که باید آلبوم رو انتخاب کنیم یه عکس فیل نشون میده اون رو چطوری باید حذف کنم ؟؟
سلام
لطفا قبل از ارسال تاپیک در انجمن جستجو کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
به اون پست مراجعه کردم. تو قسمت مدیریت تصاویر هیچ جاییش عکس اون فیله نیست که حذف کنم
سلام
پستی که آدرسش رو دادم به دقت مطالعه کنید. اسمی از مدیریت تصاویر نبردم.
شما باید از طریق file manager کنترل پنل هاستتون به اون مسیر رفته و عکس رو ویرایش کنید.
یا علی
منو ببخشید......
ایناکرو کردم فقط نمیدونم چرا الان اینطوری شده ؟ چیکار کنم این حالتیک ه پی شاومده از بین بره ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به این دلیل است که فایل رو حذف کردید. اگر میخواید حذف کنید باید فایلهای کد رو ویرایش کنید.
از طریق آدرسی که بنده دادم شما میتونید عکس رو ویرایش کنید یعنی مثلا بجای اون، عکس دیگری قرار بدید.
یا علی
امکانش هست بگید چطوری باید فایلارو ویرایش کنم ؟ کدوم فایل رو باید ویرایش بکنم ؟
چون نمیخوام عکسی جایگزین شود
راستی وقتی که میریم تو گالری عکس اولش آلبومارو نشون میده. همونجا که آقا فیله هستش. توجه کرده باشید یه عکس کوچیک هم میزاره از عکسا تو همون آلبوم و خیلی کوچیکه. این عکس محل تغییر سایزش کجاست ؟؟
سلام
[quote author=helpeshgh link=topic=30085.msg149928#msg149928 date=1287988170]
امکانش هست بگید چطوری باید فایلارو ویرایش کنم ؟ کدوم فایل رو باید ویرایش بکنم ؟
چون نمیخوام عکسی جایگزین شود
[/quote]
فایل زیر رو دریافت کرده، از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر components/com_morfeoshow جایگزین فایل قبلی کنید:
[quote author=helpeshgh link=topic=30085.msg149928#msg149928 date=1287988170]کد:http://up.iranblog.com/Files73/281fb9f2a37d40fdb695.zip
راستی وقتی که میریم تو گالری عکس اولش آلبومارو نشون میده. همونجا که آقا فیله هستش. توجه کرده باشید یه عکس کوچیک هم میزاره از عکسا تو همون آلبوم و خیلی کوچیکه. این عکس محل تغییر سایزش کجاست ؟؟
[/quote]
اگر هر عکسی رو به سایز مشخصی تغییر میده، این مورد هم باید در کدهای کامپوننت باشه.
یا علی
هنوز همون چیزی که عکسشو دادم هست !!
مشکل اون نوشته هارو حل کردم اگه کسی دیگه لازم داشت میتونه فایل زیر رو بگیره. از اقای کبیری هم ممنونم خیلی کمک کرد
کد:http://www.lon.ir/up/uploads/1288443055.zip