سلام
یک سایت دو زبانه دارم می خام یک صفحه در اول سایت قرار بدم که ابتدا زبان سایت را انتخاب کنیم سپس به صفحه اصلی وارد شویم
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر :D
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یک سایت دو زبانه دارم می خام یک صفحه در اول سایت قرار بدم که ابتدا زبان سایت را انتخاب کنیم سپس به صفحه اصلی وارد شویم
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر :D
سلام
میتونید یه صفحه HTML ساده بسازید و لینک کنید
و برای دو زبانه کردن میتونید از کامپوننت joomfish استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من یک صفحه HTML با دکمه برای انتخاب زبان ایجاد کردم اما چگونه لینک کنم
می خام طوری باشه که با زدن آدرس سایت، اول این صفحه بیاد سپس با انتخاب زبان در این صفحه، وارد سایت شود
سلام
اگر این صفحه HTML را با نام index.html در سایت قرار بدید ابتدا این صفحه لود میشه و یوزر با کلیک روی یکی از لینک ها به صفحه مربوطه منتقل میشه
توجه کنید که به صورت پیشفرض تقدم index.html از index.php بالاتر هست
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=30331.msg150768#msg150768 date=1289107986]
سلام
اگر این صفحه HTML را با نام index.html در سایت قرار بدید ابتدا این صفحه لود میشه و یوزر با کلیک روی یکی از لینک ها به صفحه مربوطه منتقل میشه
یا علی
[/quote]
سلام
این فایل index.html دارای تصویر است حال فایل index.html و تصاویر را در کجای سایت قرار بدهم؟
این فایل index.html را در root قرار دادم اما با زدن آدرس سایت صفحه اصلی میاد
سلام
یا علی
[/quote]
بیشتر دقت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[quote author=Mr.MersaD link=topic=30331.msg150829#msg150829 date=1289150271]
سلام
یا علی
[/quote]
بیشتر دقت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
با وجود قرار دادن فایل index.html هنوز فایل index.php را باز می کند چگونه تقدم آن ها را تنظیم کنم
سلام
این کار باید از طرف مدیریت سرور شما در فایل httpd.conf انجام بشه اما خود شما هم از راه دیگه ای میتونید این اولویت را تغییر بدید
کافیست کد زیر را در فایل htaccess وارد کنید
یا علیکد:DirectoryIndex index.html index.php
[quote author=فیروزمندان link=topic=30331.msg150879#msg150879 date=1289194516]
سلام
این کار باید از طرف مدیریت سرور شما در فایل httpd.conf انجام بشه اما خود شما هم از راه دیگه ای میتونید این اولویت را تغییر بدید
کافیست کد زیر را در فایل htaccess وارد کنید
یا علیکد:DirectoryIndex index.html index.php
[/quote]
لینک فایل htaccess را قرار دادم لطفاً راهنمایی کنید که این کد را در کجای آن قرار بدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر