سلام دوستان
یه ماژول یا کامپوننت ی میخوام که کاربران سایت بیان و اسم ، فامیل ، یه تاریخ و یه جای Upload فایل PDF و Word و وارد کنن و ارسال کنن برای مدیر
ممنون میشم کمکی بکنید به من!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یه ماژول یا کامپوننت ی میخوام که کاربران سایت بیان و اسم ، فامیل ، یه تاریخ و یه جای Upload فایل PDF و Word و وارد کنن و ارسال کنن برای مدیر
ممنون میشم کمکی بکنید به من!
سلام
از افزونه CB میتونید استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون از پاسخ گوییتون
این افزونه CB که فرمودید و از کجا میتونم دانلود کنم؟
آیا تو همین سایت هست؟
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من اين افزونه رو داونلود كردم تمامي محتويات نصب شد علي اين فايلها :
1)cb_expert_files_only_j_1.5.tar
خطاي فايل xml وجود ندارد يا خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد.
2)cb_expert_files_only_m_4_j_1.0.tar
اين خطا JInstaller::install: فایل /tmp/install_4d46565ed0ee7/modules/files/mod_cblogin.php/....
در ضمن در قسمت پلاگين ها تمامي پلاگين ها رو فعال كردم.
3) آموزش اين ماژول هم اگه باشه ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
بهترین کامپوننت برای کار شما jform هست که فارسی هم شده است با جستجو می تونید پیدا کنید
دروود
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید در درون اون فایل فشرده ای هست که اون رو باید نصب کنید
نجفی عزیز jform قابلیت ثبت نام رو نداره
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
با تشكر از راهنمايي هايتون.اما داخل اين فايلها بع غير از خودشون فايل فشرده اي نيست. قبلا هم نگاه كردم قبل از ارسال سوال چك كردم فقط يك فايل فشرده هست.
کد:http://wiki.joomfa.org/main/%D8%B1%D8%A7%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8%B9%D8%AF%D9%85_%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84
من از aicontactsafe استفاده می کنم و راضی هستم
فعلا یخش کاربری او رو ترجمه کردم امتحانش کنید اگر مناسب بود بگید تا براتون ترجمه رو بذارم
آقا دستت درد نكنه . كجا هستش لينكش نداره؟