خطا در به روز رسانی توسط webinstall
سلام
فایل webinstall.php رو ریختم روی مسیر انجمن
مراحل رو جلو رفتم تا اینکه در مرحله ی step=3&substep=1 این خطا رو نوشت
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bioemm67/public_html/forum/webinstall.php:2) in /home/bioemm67/public_html/forum/webinstall.php on line 916
گزینه smf 2 rc4 را داشتم نصب می کردم ممنون می شم راهنمایی بشم
پاسخ : خطا در به روز رسانی توسط webinstall
سلام
همینطور که در انجمن simplemachines هم پیشنهاد کردند بهتر هست برای این مورد از بسته کامل SMF و فایل upgrade.php استفاده کنید تا دچار مشکل نشید
یا علی
بسیار ممنون - همین کار را کردم و با upgrade مشکل حل شد.
با سلام
من سوالم را در جاي ديگري هم مطرح كردم و ممكن است از نظر فروم تخلف باشد. (بابت اين مسئله عذر مي خواهم)
من نسخه 2RC3 داشتم كه به rc4 ارتقا دادم بعد از ارتقا تمام نوشته هام ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ شد
از طريق قسمت تعميرات انجمن - پايگاه داده - تبدیل کدهای html به کاراکترهای یونیکد انكد ISO-8859-1 را انتخاب كردم كه حروف زبان هندي شده و ضمنا وقتي اين عمل را براي انكد ديگري خواستم آزمايش كنم پيام زير نمايان مي شود:
برای اجتناب از بارگذاری اضافه در سرور عملیات بطور اتوماتیک متوقف شده است. ادامه کار تا چند ثانیه دیگر مجددا فعال و از سر گرفته خواهد شد. اگر نمی خواهید همه چیز بصورت خودکار باشد بر روی ادامه کلیک کنید.
از طريق ديتابيس هم كاري از دستم بر نيامد
آدرس سايت:لطفا كمكم كنيد
[quote author=mehdiedalat link=topic=30633.msg153631#msg153631 date=1292788291]
با سلام
من سوالم را در جاي ديگري هم مطرح كردم و ممكن است از نظر فروم تخلف باشد. (بابت اين مسئله عذر مي خواهم)
من نسخه 2RC3 داشتم كه به rc4 ارتقا دادم بعد از ارتقا تمام نوشته هام ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ شد
از طريق قسمت تعميرات انجمن - پايگاه داده - تبدیل کدهای html به کاراکترهای یونیکد انكد ISO-8859-1 را انتخاب كردم كه حروف زبان هندي شده و ضمنا وقتي اين عمل را براي انكد ديگري خواستم آزمايش كنم پيام زير نمايان مي شود:
برای اجتناب از بارگذاری اضافه در سرور عملیات بطور اتوماتیک متوقف شده است. ادامه کار تا چند ثانیه دیگر مجددا فعال و از سر گرفته خواهد شد. اگر نمی خواهید همه چیز بصورت خودکار باشد بر روی ادامه کلیک کنید.
از طريق ديتابيس هم كاري از دستم بر نيامد
آدرس سايت:لطفا كمكم كنيد
[/quote]
سلام
لطفا سوال خود را در موضوعی جدید مطرح نمایید
این موضوع قفل شد