با سلام
بنده می خوام داتسو 1.6.2 رو بر روی مامبو 4.6.5 نصب کنم . بعد از نصب پیغام نصب ما موفقیت انجام شده نمایش داده می شود اما در کامپوننت ها منوی و اطلاعات مربوط به داتسو وجود ندارد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید . مشکل از چیست به نظر شما؟/
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بنده می خوام داتسو 1.6.2 رو بر روی مامبو 4.6.5 نصب کنم . بعد از نصب پیغام نصب ما موفقیت انجام شده نمایش داده می شود اما در کامپوننت ها منوی و اطلاعات مربوط به داتسو وجود ندارد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید . مشکل از چیست به نظر شما؟/
سلام
بسته مربوطه را قبل از نصب یکبار extract نمایید و سپس فایل یا فایلهای داخل آنرا تک تک نصب کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
آقا مهدی ممنون....
مشکل نصب حل شد...
اما بعد از نصب داتسو وقتی عکسها بارگزاری شد در سایت زمانی که روی عکسهای بند انگشتی کلیک می کنم تا عکس رو به صورت کامل مشهاده کنم بعد از کلیک روی عکس این پیغام نمایش داده میشه :
اطلاعات نشان میدهد شما وارد نشده اید و یا عضو نیستید لطفاً عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.
در حالی که گالری هم public است
پس باید این مشکل در تاپیکی جدید و با عنوانی دیگر برررسی و حل شود. لطفاً به قوانین توجه فرمایید !
شما همین سوال را به شکلی دیگر نیز در این تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بیان کرده بودید ! که خلاف قوانین است. لطفاً قوانین را مطالعه فرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست