تغییرات در breadcrumbs و اسکرول خوردن قالب
سلام. من سایتم breadcrumbs ش (مسیردهی) سمت چپ بوده به خاطر اینکه قالبم کلا انگلیسی بوده (تصویر 1)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدش وقتی که فایل CSS اون رو دست می زنم و به سمت راست میارمش (تصویر 2)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همه چی خوبه ولی دایرکشن اون رو وقتی به سمت راست میارم که دیگه کلا ردیف بشه (تصویر 3)
[img width=640 height=108]http://up.p30day.com/images/66265510984899073369.png[/img]
تا به شکل تصویر شماره 4 دربیاد
که یه مشکل یهو پیداش می شه و اون هم اینه که یهو سایت در تمام مرورگرها اسکرول پایین رو هویدا می کنه؟@!
بفرمایید مشکلش چیه؟ اینم CSS اون بخشه
کد:
* mod_breadcrumbs
*/
.mod_breadcrumbs { float:right; width:auto; margin-bottom: 10px; direction:rtl; }
.mod_breadcrumbs>span.youah { font-weight: normal; color:#606; margin:0 6px 0 6px; float: right; }
.mod_breadcrumbs>span.pathway { float: right; }
.mod_breadcrumbs>span.pathway a { }
.mod_breadcrumbs>span.pathway a:hover { text-decoration:underline; }
.mod_breadcrumbs span,
.mod_breadcrumbs a { }
.mod_breadcrumbs>span.pathway.separator { background: url('../images/pagination-separator.png') no-repeat 0 7px; text-indent: -99999px; display:block; float: right; margin-left: 12px; padding: 0 12px 0 6px; }
.mod_breadcrumbs>span.pathway.last { }
/*
پاسخ : تغییرات در breadcrumbs و اسکرول خوردن قالب
سلام عمو اروین نبینم ناراحتی. ما اینجاییم به امضات خوب توجه کن....
بله دوستان و امام مشکلم رو حل کردم. text-indent: -99999px; رو از داخل کدهای مسیر دهی سایت حذف کردم و نتیجه اش شد این تصویر