سلام. من از k2 استفاده می کنم ولی هر کار می کنم عکسها یم در آن ذخیره نمی شود! مشکل چیست؟ مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من از k2 استفاده می کنم ولی هر کار می کنم عکسها یم در آن ذخیره نمی شود! مشکل چیست؟ مرسی
سلام
ادرس سایت خودتون رو در نوار مرورگر با www وارد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام میشه در رابطه با حل این مشکل کمی بیشتر توضیح دهید واقعا داره من رو اذیت میکنه من یک مطلب دارم و در k2 میخوام از بخش تصویر یک عکس بهش اضافه کنم اما نمیدونم چرا اضافه نمیشه....اگر اطلاعاتی دارید لطفا من را راهنمایی بفرمایید.....سپاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط deldar1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا بخش تصویر در لینک مطالب غیر فعال هست در کامپوننت k2 فکر میکنید چطور میشه اونرو فعال کرد؟
عجب...کسی نیست جواب ما رو بده!!!!!
سلام
مشکلتون دقیقاً کجاشه !؟ آپلود فایل تصویر یا توی متن تصویر قرار نمیگیره ؟
آدرس سایت و صفحه ای که درون اون عکس گذاشتید و نمایش داده نمیشه رو اینجا قرار بدید لطفاً !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
لطفا این لینک را مشاهده بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخواهم در کنار هر مقاله یک تصویر کوچک قرار گیرد برای تصویر قرار دادن در داخل متن مشکلی نیست اما در کنار مقالات تصویری قرار نمیگیرد اگر توجه کرده باشید در کنار مجموعه های k2 تصویر براحتی قرار میگیرد ..
این تصویر را ببینید از اینجا باید تصویر را قرار دهم اما آدرس را میدهم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد..ممنون میشم راهنمایی کنید...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/
IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahidrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب مهدی تشریف ندارید؟همچنان منتظزیم از اطلاعات شما بهره ببریم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahidrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس رو گذاشتم لطف میکنید بررسی کنید بدجور گیرم...با تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]