تغییر پسورد MYSQLdatabase
سلام دوستان عزیز
مشکلی داشتم که سایتم رو تحدید میکنه...من زیاد حرفه ای نیستم متاسفانه
یکی برای ما جوملا نصب کرده متاسفانه الان بعد از 1 ماه منو تحدید به هک و از این حرفا میکنه من پسورد هر چیزی که با mail این طرف تو بانک sql database در phpmyadmin بود رو تغییر دادم حالا میخوام پسورد (بانک)MYSQLdatabase رو که ساخته و به جوملا معرفی کرده عوض کنم ولی نمیدونم چطور پسورد بانکی که ساخته رو عوض کنم که چیزی به هم نریزه و خرابکاری نشه !!
ممنون میشم منو راهنمایی کنید که من چطور این کارو انجام بدم و کاری بکنم که خیالم از سوء استفاده این فرد راحت باشه.
پاسخ : تغییر پسورد MYSQLdatabase
سلام
شما باید داخل فایل configuration.php رمز جدید دیتابیس را وارد کنید
اگر شما را تهدید به هک کرده احتملا یک backdoor آپلود کرده ، بهتره کل فایل ها را حذف و از ابتدا یک جوملا نصب و به دیتابیس قبلی وصل نمایید
موفق باشبد
سلام.
اگه دسترسی به سی پنل داری طبق عکس 1 و 2 عمل کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و همچینین در مرحله بعدی رمز عبور دیتابیس رو تغییر بده- تصاویر 3 و 4
پس از نهایی شدن تغییراتی که اعمال کردی در فایل configuration.php نیز اعمال کن.
موفق باشی
از هردو شما دوستان ممنونم
یه کم گیج شدم erwin عزیز من پسورد بانکی که ساخته شده از قبل رو میتونم عوض کنم یعنی ؟ یعنی در قسمت username من همون بانکی که قبلا ساخته شده و به جوملا معرفی شده رو بدم ؟ و password جدید بدم آیا تغییر میکنه و آیا چیزی به هم نمیریزه ؟
این دوستتون دسترسی به کنترل پنل داره ؟ پسورود ورود داره ؟ یا نه؟
اگه داره که پسورد رو طبق تصویر 1 و 2 تغییر بده
اگه هم که نداره بهتره که به پاسخی که اقای نوید زراعتی فرمودند عمل کنید. ایشون استاد ما هستند و تجربشون بیشتره. و مطلبی که فرمودند منطقی تره و راه های نفوذ شخص رو می بنده .