مدیران همیشه لاگین بمانید با Admin Forever
یکی از پلاگین های محبوب و پیشنهادی جوملا استفاده از پلاگین رایگان Admin Forever هستش
تا حالا شده که مثلا 10 دقیقه یا بیشتر با صفحه مدیریت جوملا و یا مامبو خودتون کاری نداشته باشید و وقتی که میاد و یه رفرش می کنید میبینید که مجبورید دوباره لاگین بکنید و وارد سیستم بشید. این مسئله خیلی دردناکه !!!! فرض کنید که یه مطلب دارید ادیت می کنید و دارید روش کلی کار می کنید و هنوز هم قصد سیو کردن اونو ندارید ! یهو یه اتفاقی می افته و سریع باید کار رو نصفه رها کنید. اما هنوز مطلب رو سیو نکردید..... اینجاست که می تونید با نصب این پلاگین بعد از 10 روز دیگه هم اگه نشیتید پای کامپیوتر بقیه کارتون رو ادامه بدید.
نصب و استفاده از این پلاگین رو همه پیشنهاد می کنیم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک پلاگین در جولا:
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/administration/admin-desk/11476
و اینم لینک دانلود
کد:
http://edo.webmaster.am/projects
پاسخ : مدیران همیشه لاگین بمانید با Admin Forever
سلام
عالی بود اروین جان
ممنون
سلام
ممنون از معرفی پلاگین.
البته یک راه حل هم اضافه کردن زمان لاگین در تنظیمات اصلی جوملاست.
یا علی
بنظر شما این، امنیت رو پایین نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟ :police:
سلام
باید دوستان نظر بدن، ولی فکر می کنم اگر کسی رو رایانه شما نشینه، خیر! در واقع مثل رمز مرا به یاد داشته باش تو ورود تو یاهو میل می مونه که همیشه و برای همه تیک خورده (البته فکر می کنم!). تو رایانه های عمومی نباید این کار رو بکنید و بعد از اتمام کار حتما دکمه خروج رو بزنید. (اگر این کار رو نکنید دیگران به محیط ادمین شما دسترسی خواهند داشت.)
یا علی
سلام
اين چيزي که اسمش "نشست" هستش و باعث ميشه بعد از مدتي logout بشه بنظر من واسه امنيت و از اونجايي که اين پلاگين هستش و وقتي نصب بشه و فرد فراموش کنه logout کنه باعث ميشه سايت و ...... مورد آسيب جدي قرار بگيره
البته نظر منه
ضمنا از زحمات شما بابت اين پلاگين تشکر و قدرداني مي کنم
شاد پيروز و سربلند باشيد
در کل استفاده موثر و دقیق این پلاگین برای این منظور تهیه شده که فقط مدیران لاگین باشند. نه دیگران.
پیشنهاد بنده برای استفاده کنندگان از این پلاگین اینه که حتما و حتما در صورتی که روی لوکال و یا وب به محیط مدیریت جوملا و یا مامبوی خودتون لاگین می کنید، زمانی که از رایانه خودتون حتی برای دقایقی جدا شدید سیستم تمام پنجره های خودتون رو لاک کنید.
و با زدن پسورد ورود به ویندوز دوباره به صفحات مدیریت خودتون وارد بشین.
Win Key + L