با سلام به کلیه دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه که آخرین نامه های و پاسخهای ارسالی در انجمن گفتگو را در صفحه اصلی سایت مامبو قرار داد.مانند خود mambolearn .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به کلیه دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه که آخرین نامه های و پاسخهای ارسالی در انجمن گفتگو را در صفحه اصلی سایت مامبو قرار داد.مانند خود mambolearn .
سلام
لطفا ابتدا قوانین انجمن رو مرور کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبل از زدن تاپیک جدید search کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر در مورد سوالتون جوابی پیدا نکردید تاپیک جدید باز کنید.
ممنونم
اما جواب شما:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
با سلام و عرض تشکر
بنده از اون دو لینکی که ددین چیز خاصی دستگیرم نشد
فقط فهمیدم باید از مازول RSS استفاده کنم.اما من نمی دونم چطوری باید از اون استفاده کنم
اگه میشه کمی توضیح بدید....
[quote author=فیروزمندان link=topic=704.msg4012#msg4012 date=1144076734]
در قسمت مدیریت ماژول ها یک ماژول جدید ایجاد کنید ( آیکون های بالا " جدید " )
در قسمت لینک RSS کد زیر را وارد کنید و ماژول را در موقعیت مورد نظرتون تنظیم کنید .
یا علیکد:http://www.yoursitename.com/forum/index.php/type,rss/action,.xml
[/quote]
سلام
يك ماژول جديد ايجاد كنيد (مديريت ماژول ها >> ماژولهاي بخش كاربري >> جديد )
در صفحه باز شده براي ماژول يك نام انتخاب كنيد ( مثلا آخرين ارسالهاي انجمن )
در قسمت "آدرس RSS" لينك XML انجمن خودتون رو قرار بدين ( به كد بالا توجه كنيد )
ماژول رو در موقعيت مورد نظرتون منتشر كنيد
يا علي
با سلام
من طبق آموزش شما عمل کردم ، اما وقتی لینک RSS سایت رو گذاشتم محتویات وسط صفحه میپره و هیچی نشون نمیده فقط بلوک های کنار معلومه و کلا قالب از کار میفته
این لینک RSS سایت :
و همین طور کاراکترهای انجمن رو به UTF-8 هم تبدیل کردم اما درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
rss شما که الان utf هست ؟؟
ممنون مشکل رو با عکس نشون بدید
تشکر از شما
این لینک تصویر سایت میباشد
این ارور تا دیشب وجود نداشت امروز این ارور هم میزنه ، به همراه از بین رفتن محتوات وسط صفحه
ممنون .
سلام
اون ارور رو تو انجمن جستجو کنید
یا علی
باور کنید کلی جستجو کردم که موضوع رو مطرح کردم ، آخه این ارور را تا دیشب هم نمیزد
allow memory رو جستجو کنید
و احتمالا با مدیر هاست تماس بگیرید ...