-
ارور در صفحه ايندکس
سلام
من پس از نصب نسخه H فارسي در صفحه Index با ارورهاي مختلف روبه رو شدم البته روي لوکال نصبش کردم و با استفاده از برنامه Esay Php مي خواستم بدونم مشکل از کجاست چون توي نسخ گذشته من به راحتي و با استفاده از اين نرم افزار مامبو روي لوکال نصب ميکردم و مشکلي از اين قبيل نداشتم !!!
آيا اين مشکل مربوط به اين نسخه H هست؟؟؟!!
لطفا بگين مشکلم کجاس دارم قالب هايي که قبلا براي مامبو ساختم روي اين نسخ H تست ميکنم که آيا Quantaizer شده ....
لطفا کمک کنيد که تموم کارام مونده رو زمين
اينم عکس صفحه اول
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از لطف شما دوستان سياوش ميوزيک
-
Re: ارور در صفحه ايندکس
سیاوش جان
مشکل از ورژن EasyPHP وPHP.IN I هست . شما با ارتقا PHP مشکلتون حل میشه ...
البته اگر از Apserv استفاده کنید هم مشکلتون حتما حل میشه ...
( این مشکل رو شما روی سرور به هیچ عنوان ندارید و تنها روی لوکال با اون مواجه میشید )
یا علی
-
شما از چه برنامه اي ااستفاده ميکنيد؟؟!!! روي ورژن 1.8 هم مامبو مشکل داره من تمامي موارد اين برنامه رو تست کردم بعد سوالم رو مطرح کردم لطفا برنامه اي که شما ازش استفاده ميکنيد رو واسه بنويسيد
-
من Apache , MySQL , PHP & PHPmyAdmin رو به صورت جدا نصب کردم و استفاده میکنم .
اما شما با Apserv قطعا مشکلی نخواهید داشت . البته همين یکی دو روزه یه فایل در قسمت Patch مامبولرن برای دانلود قرار داده میشه که اگر اون فایل رو جایگزین کنید خیلی از مشکلاتی که کاربران با اون روبرو هستند حل میشه ...
یا علی
-
سیاوش جان از قسمت دانلود سایت بخش Patch فایل 453h_patch_feb رو دانلود کن ببین بازم مشکل داری یا نه ... اگر باز هم مشکل داشتی با استفاده از Apserv حتما مشکلت حل میشه ...
یا علی
-
من خوراکم کشف کردن مسايل غير منتظره هست :o راستي آقاي مدير من چيزي رو کشف کردم؟ ;D :-[ :-[
راستي آقاي مدير گويا تمپليت اصلي سايت کار خودتون هست درسته؟؟ميخواستم بگم چرا لوگين يوزرها رو توي تمامي صفحات اينکلود نکردين براي ورد به سايت حتما بايد در صفحه ايندکس اقدام بشه لطفا اين مسله رو حل کنيد تا حرکت بين صفحات آسون تر بشه
راستي اون فرمي رو که در مورد همکاري برام پي ام داده بودين واستون پر کردم چي شد بدستتون رسيد من درخدمت هستم آقاي فيروزمندان
با تشکر سياوش عقيلي
-
سیاوش جان
فرم بدستم رسید . در موردش باهات صحبت میکنم .
در مورد لاگین در تمام صفحات ... حق با شماست . در حال حاضر ما روی نسخه جدید سایت و قالب جدید اون کار میکنیم . انشالله در نسخه جدید همه این موارد رو در نظر میگیریم . ( ممنون از تذکر بجایی که دادی )
از لطفت ممنون
یا علی
-
با تشکر از توجه و عنايت شما من منتظر پيغام شما هستم