-
عدم نصب
سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
از ابتدائی که جوملا رو نصب کردم علیرغم اینکه پریمیشنها رو به قالب ویرایش تغییر دادم هیچ چیزی نصب نمیشه و پیغام میده که فایل نصبی رو پیدا نکرده! لطفا راهنمائی کنید باید چیکار کنم ؟!
البته قالبها رو از طریق سی پنل نصب کردم اما درمورد کامپوننتها و ماژولها و ... که نصب دستی ظاهرا پیچیدگی هایی داره نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید
متشکرم
-
پاسخ : عدم نصب
دروود
طریقه نصب افزونه ها این گونه نیست
ابتدا لایه FTP را ست کنید
سپس برای نصب افزونه از مسیر زیر اقدام کنید
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
سلام و تشکر
بفرمائید منظور از ست کردن لایه اف تی پی چیه ؟ منظور چیزی غیر از قابل ویرایش کردنه فولدرهاست ؟
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
با تشکر از مرصاد عزیز
آموزش رو خوندم و تونستم با موفقیت اکانت بسازم و ست کنم اما متاسفانه باز هم همون پیغام رو موقع نصب میده " نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد " لطفا باز هم راهنمائی بفرمائید .
متشکرم
-
سلام
ظاهراً بسته نصبی شما مشکل داره.
بسته رو در کامپیوتر خودتون باز کنید و چک کنید که فایل xml مربوط به افزونه وجود داره یا فایل فشرده دیگری در بسته وجود نداشته باشه.
از مدیر هاستیگ خود بپرسید php safemode روشن هست یا خاموش.
-
سلام مجدد
دوستان کسی نمیدونه این مشکل از کجاست ؟ با اینکه بسته سالمه و حاوی فایل xml هست و لایه ftp ست شده و safe mod هاست هم روشن نیست اما بازم من نمیتونم هیچ بسته یی رو نصب کنم و این پیغام رو میده " نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد" لطفا راهنمائی کنید .
سپاسگزارم
-
وارد تنظیمات کلی بشید و گزینه "فعال بودن FTP " رو غیر فعال کنید یعنی باید روی گزینه "خیر" باشد.
نمونه کامپوننت براتون نصب کردم.
-
ممنون از لطفتون
بله مشکل حل شد هم بسته نصبی شما رو دیدم هم بسته ی دیگه یی خودم نصب کردم .
واقعا لطف کردید ممنون از کمک و راهنمائی
یاعلی